torstai 24. kesäkuuta 2010

Lisätietoa tölkkihuonekaluista

No minäkin sitten kiinnostuin selvittämään netistä lisää näistä tölkkihuonekaluista. Selvisi miksi en törmännyt niihin pienenä kotona. Enhän tietenkään leikkinyt millään typerällä nukketalolla, ne ovat nimittäin nukkekodin kalusteita, ainakin tämän kirjan mukaan vuodelta 1973. Kiinnostikin oikeastaan se, onko niistä olemassa jotain ohjekirjaa. Ehkä lehdissä julkaistiin tekovinkkejä Suomessakin? Vai tehtiinkö niitä vain sen mukaan, että oli jossain nähnyt valmiin tuolin? Tämä on varmaan ollut vähän sellainen miehisempi harrastus. Metallitöitä sentään ;) Lisätietoja vastaanotetaan yhä!Muutamia löytämiäni linkkejä:

http://www.kirjastot.fi/fi-fi/tietopalvelu/kysymys.aspx?ID=25e3e486-2036-4b1c-b30b-2e865f5b1321http://woofnanny.blogspot.com/2005/09/tin-can-furniture-booklet-1973.htmlhttp://www.ehow.com/how_6079176_make-miniature-furniture-tin-cans.html

3 kommenttia:

Peikkonen kirjoitti...

Vau,ja noita sanotaan sitten "tramp artiksi"... Ihan kuin olisin joskus oikeasti nähnyt tuollaisia, mutta on tuosta lapsuudesta jo jonkin verran aikaa :)

Jokke kirjoitti...

Joo, ehkä vähän liikaa prinsessatyyliä. Onhan siinä oma kitch-viehätys. Muistelisin että muinoin jalallisesta Jacky-jugurtti pikarista sai helposti muodikkaan yksinkertaisen muovituolin ;)

Rusina kirjoitti...

Tädilläni oli tuollainen keinutuolin tapainen tölkkituoli, mutta se ei ollut nukkekodin kaluste vaan neulatyyny. Mitähän sillekin on ajan saatossa tapahtunut. En muistanutkaan ennen kuin tulin tänne vierailulle...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...