maanantai 28. kesäkuuta 2010

Romua hellalla


Hellalle alkaa näköjään kertyä vanhaa romua, jolla ei edes tee mitään. Levynsuojat olivat liian pienet ( ja väri väärä), vaikka hellani ei todellakaan ole mitään uutta mallia. Annoin ne uuteen kotiin, johon ne varmasti sopivat paremmin. Niissä oli kuitenkin hauska retrokuvio, ilmeisesti Raija Uosikkisen Ritari. Sen sijaan uusi löytö, kattila sattui esiintymään vastikään myös Ninnun blogissa , joten selvisi että sekin on Raija Uosikkisen kuvioima, nimeltään Primavera (ja väri oikea). Keittää sillä ei voi, mutta eiköhän siinä voi vaikka pitää joitain ryönää. Pääasia että keittiöön saa lisää väriä. Voisihan ostaa käyttöön sen uuden Hackmanin retrokasarin... onko jo ale?

Ps. Pitää nyt esitellä olemassa olevia, sillä ikävä esitelmän teko vie ajan käsitöiltä :(

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Miulla on samalla värillä ja kuviolla kahvipannu. Ihan paras väri :)

norsis kirjoitti...

Ihana kattila! Mä odottelin kans Hackamanin retrokasaria aleen mutta ennen sen tapahtumista, tajusin lukea että mikä siinä on liesisuositus ja että sitä ei (tietenkään) saa laittaa tiskikoneeseen joten luovutin suosiolla :/

Jokke kirjoitti...

Minulla ei olekaan keittiössä mitään koneita, epämääräistä roinaa vaan :) Olinkin usein silmäillyt retrokattiloita, mutta tässä vasta oli oikea väri. Se Hackmannin kattilakin on liian valkoinen, vaikka olisihan Vegeta tietty unelmissa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...