perjantai 10. syyskuuta 2010

Ideavarkaissa arkkitehtuurin maailmassaLähde: Dezeen.com
Lainaus sivulta: Spanish architect Alejandro Munoz Miranda’s kindergarten in Granada is designed for children up to three years old and has windows in rainbow colours.


Motiivi - tilkkukurssi varkaudet jatkuvat. Ihania väritiloja! Nämä pistivät silmään, koska kierrätysmateriaalitilkkutyökurssilla haluaisin tehdä Kaffe Fassettin lasimaalausverhon (Jewel Squares), ensimmäisestä kirjasta "Tilkkutöitä". Ja valo sitten siivilöityisi hienosti ja värikkäästi verhon läpi (mikä valo, talvella?) Oli pakko ottaa alla oleva kuvakin siitä kirjasta, koska Kaffen nettisivulla oli niin huonot kuvat, mies panostaa selvästi enemmän kirjoihin. (kaffefassett.com ) Enemmän vihreän sävyisenä minulle kuitenkin. Vähemmän rubiinia ja enemmän smaragdia, kiitos.Lasimaaluksista puheen ollen otin mukaan arkkitehtuurin maailmasta myös tämän ihmeellisen rakennuksen, The Nautilus House. On se hienoa, että jossain päin maailmaa tehdään muutakin kuin laatikoita. Voi kun joskus pääsisi kokeilemaan tuollaista, millainen se on käytännössä. Kyllähän pyöreät tilkut olisivat hienompia kuin kulmikkaat.

Lähde: Beautifullife.info

Lainaus sivulta: This amazing house was build in 2006 by Arquitectura Orgánica. A young couple with two children from Mexico City who after living in a conventional home wanted to change to one integrated to nature. The goal of this project was to make it feel like an internal inhabitant of a snail, like a mollusk moving from one chamber to another, like a symbiotic dweller of a huge fossil maternal cloister.


3 kommenttia:

marjaterttu kirjoitti...

Siis nyt lentää kyllä rautalangat nurkkaan ja tilkkuja metsästämään!

Pauliina kirjoitti...

Kivaa ja piristävää. Haluaisin myös tuon värikkään käytävän!

Jokke kirjoitti...

Rautalankaa ja tilkkuja voi varmasti jotenkin yhdistää, nimenomaan lasimaalausmaisesti. Minähän olen tehnyt jotain sellaista... eikun se olikin pajua... ja paperia, eli ei tilkkua ollenkaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...