sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Ideavarkaissa São Paulossa


Se on tullut syys ja suomalaiset laskeutuvat maansuruun ja kaivavat kaapista mustat takit ja mustat sateenvarjot. Jokkemaa sen sijaan suuntaa katseen São Paulon muotiviikoille. Löytyi uusi idoli Lino Villaventura, jonka suunnitelmat saivat pään pyörälle eli SPFW Verão 2011 – Lino Villaventura. Värejä! Tilkkuja! Nuo tötteröhatut! Korut! Reiälliset legginsit! Kuvat ovat peräisin täältä: fashionbubbles.com Kannattaa katsoa myös sivulla oleva video, aion katsoa sitä aina kun ulkomaailmassa sataa räntää. Kymmenen minuuttia silkkaa ilotulitusta täydeltä laidalta.


Ja ihme ja kumma, kun olin muutama tunti aikaisemmin nähnyt Hesarissa kuvan muotinäytöksestä, niin bongasin kirppikseltä seuraavan ihmeellisen härpäkkeen, joka sopii juuri tyyliin. En kyllä jälleen yhtään tiedä mikä se on "oikeasti". Tai mikä siitä on tullakseen.Sitten asiasta viidenteen. Kokeilin tehdä tupsuja kankaasta, sillä minua on aina harmittanut leikata hyvää (kallista) lankaa pätkiksi, tuntuu tuhlaukselta. Onnistui sekä silkistä että puuvillakankaista. Käytin vain sitä tavallista pahvikaaviota, sillä lyhyiden eriväristen pätkien pujottaminen siihen ei ole mikään ongelma. Kuvissa on vähän muitakin värikoodattuja ostoksia kirppikseltä, lankaa ja etelä-amerikkalainen sulkakoru.
Loppukevennykseksi kuva muotiviikkojen hiuspuolelta. Ehkä. En saanut kielestä selvää, joten ei selvinnyt kuka on tämän suunnittelija, mutta muistuttaa yllä olevaa tupsua :) Kuvan lähde myöskin fashionbubbles.com


Ideavarkauden motiivi: tuleva tilkkutöitä kierrättäen -kurssi. Työsuunnitelmaa tehdään kiivasti.

8 kommenttia:

marjaterttu kirjoitti...

Voi kiitos! Tätä väripläjäystä just kaipasinkin. xD

nätti rätti kirjoitti...

ajattelin vaan antaa sulle vinkin: katso mun postaus 21.1.2009, räsyruusut. Siinä on linkki ohjeisiin.
Siis siinä tapauksessa ettet haluu tehdä noista kangassuikaleista ihan pallomaisia...

nii-in, miksi vuoden pimeimpään aikaan (joka väistämättä on taas edessä) me useimmat pukeudumme vaatekaappimme harmaisiin, mustiin ja muihin ikäviin väreihin. Tähän on tultava muutos! muutos! muutos!

Jokke kirjoitti...

Kiitos vinkistä nätti rätti, siis niinkuin puolikas tupsu.

Täältä lupaan pläjäyttää ja mäjäyttää väriä jatkossakin.

Eläintarhantäti kirjoitti...

Kiitos taas, harmaa täti vääs hymyn naamaan kun kuvitteli Jokke rouvan ruuhkabussiin. Hitsi kun jotkut on ihanalla tavalla hassuja.

norsis kirjoitti...

Oi oi oi, kangaspaloista tehtyjä tupsuja! Vähänkö on pakko matkia jossain välissä :D

Jokke kirjoitti...

Joo Norsis, testaa se sun huipputekninen pompulavempele matonkuteella, niin tiedän kannattaako ostaa sellainen :)

T: loskaisen ruuhkabussin väriläiskä (vielä toistaiseksi kelit sallii pyöräilyn eikä mereltä puhaltava tuuli ole vienyt irokeesia)

Jokke kirjoitti...

Katsoin juuri uutta Taito-lehteä 4/2010. Kas, siinä oli räsytupsuja. Taas ollaan ajan hermolla.

norsis kirjoitti...

Joo, pitää testailla pompulavempeleellä :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...