maanantai 13. syyskuuta 2010

Ideavarkaissa - tilkkublogeja

Quiltedcupcake


Vielä yksi tilkkuihin liittyvä ideavarkaus. Kävin vilkuilemassa vähän tilkkublogeja. Tuo ompelukone on on kyllä ihan mahtava! Ehkä kuitenkin pitäisi ostaa kierrätyskeskuksesta jokin värikäs retrokone, vaikka se ei toimisikaan, siitä tulisi mahtava koriste. Pöytätilan puute estää nämä hankeet, tai on estänyt tähän asti. Samassa blogissa oli myös ympyriäisempää tilkkuilua tai ehkä tuo on aplikaatio (vrt. simpukkatalon lasi-ikkuna).

Koska pidän enemmän käsin ompelusta kuin koneella ompelusta, voisi tehdä neuloille sievän kotelon. Ohje löytyy kellyrachel.com little-letter-needle-book-tutorial Kylläpä tilkkublogeissa on paljon ohjeita kaikenmoiseen.


Tilkkublogeja sitten on miljoonatsiljoonaa ja niiden paljous vähän lannisti. Fibermaniasta pidin minun silmään sointuvien värien takia. Eikä ole liian säännöllistä.


Mutta paras löytö oli Spiritcloth (kuva alla). Aivan taidetta, pidän resuisesta kerroksellisuudesta ja harmonisesta värimaailmasta. Suosittelen, erittäin kaunista kirjontaa myös.

Löysin myös portaalin, vai miksi niitä sanotaan, paikan, johon on koottu tilkkublogeja http://www.quiltinggallery.com/


Huh, jokohan riitäisi! Tilkkukurssi siis alkoi tänään ja muut kurssit pamahtavat kalenteriin hetikohta, savityöt jo huomenna. Ääk, olen kahdeksalla eri kurssilla, enimmillään viitenä päivänä viikossa. Taitaa jäädä blogin päivitys vähälle. Tai on kuitenkin innoissaan raportoitava edistymisestä :) Ja suollettava inspiraatiopostauksia, halusitte tai ette. Valmista on ehkä vasta ennen joulua.

9 kommenttia:

nätti rätti kirjoitti...

hei, mä ihan VAADIN, että raportoit kurssituotoksiesi edistymisestä.
Kaikkiaan kahdeksalle kurssille, ihan totta?

nätti rätti
p.s. Hel Looks on kiva juttu! ;-)

seijastiina kirjoitti...

Hauska värikäs kone, siitä tulikin mieleen, piti hakea omani pois tyttäreltä.
Syksy innostaa suunnittelemaan käsitöitä :D

Sartsa kirjoitti...

Siinä on ollu jollain inspiraatiot huipussaan, kun ompelukone on saanu uutta pintaa. :D Eipä oo toista samanmoista.

emilia- kirjoitti...

Ihana ompelukone! Tuollainen pitäisi kyllä saada :D

Neferi kirjoitti...

Spiritcloth on asiaa. Järkky määrä kursseja, ei onnistuisi meikältä.

Irmeli kirjoitti...

Spiritcloth on mun suosikki! Se vaan on hyvä:)

Jokke kirjoitti...

Joo, tuo kurssimäärä vähän turposi, yleensä en töiden takia syksyllä pääse mihinkään. Nyt otetaan korkojen kanssa takaisin. Suurin osa vain viikonlopun mittaisia, onneksi. Spiritclothilla on paljon hyviä linkkejäkin. Pidän siitä että kun saa pään auki jostain niin löytyy lisää ja lisää kuin maatuskanuken sisältä. Rakastan kelim-mattoja ja muita "etnisiä" tekstiilejä ja siihen suuntaanhan sieltä päätyi.

Juulia kirjoitti...

ohhoh kahdeksan kurssia :O Itse en kyllä siihen pystyisi (no eipä täällä meidän "suurkaupungissa" mitään kivaa olisi tarjollakaan...) Mutta savikurssilla olen minäkin =) Laita kurssien tuotoksia tännekin nähtäväksi! :)

Nzqu kirjoitti...

Juu, innolla odotan minäkin jotain postauksia kursseihin liittyen.

Toi ompelukone on aivan huippu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...