maanantai 29. marraskuuta 2010

Hienoja kehyslöytöjäVihreä vintagesisustus jatkuu. Löysin ostamaani kuvaan (nimeltään Lounge Lizard) paremmin kuin hyvin sopivat vanhat kitsch-kehykset kierrätyskeskuksesta, aivan täydelliset! Ja muovipalmukokoelmalle tuli myös käyttöä. Tilasin kuvan netistä: dadadreams . Pidän erikoista ja yllättävistä yhdistelmistä, kollaasien teko kiehtoisi. Onhan noita vihreitä hömppäkuvia löytynyt hyviä kierrätyskeskuksestakin, ehkä muokattavaksi... Mitä muuta laitumella voisi käyskennellä (tai ryömiä), mitä muuta pastoriaalisella järvellä voisi uiskennella (tai lennellä)? Uuu, mielikuvitus laukkaa jo täyttää päätä. Ääk, nyt se lähti lentoon, huimaa. Näistä saadaan jokin vihreä mummolahenkinen outo asetelma. Gobeliini tai imelä ristipistotyö vielä joukkoon.

Erittäin hyvä löytö oli myös avattavat lasikehykset ilmaistorilta. Näihin voisi vaikka ripustaa ikkunaan jotain läpikuultavaa. Muovikehyksen kanssa löytyi ilmaiseksi myös yksi retroimmista kankaista pitkään aikaan. Tosi makee.

3 kommenttia:

Purnukka kirjoitti...

Hehhee, mulla on kans noi ekat, non vaan mustat :D

Jokke kirjoitti...

Ne on oikeastaan ihan kauheat kehykset, enkä ilman tuota kuvaa olisi katsonut niitä tarkemmin, mutta nyt oli juuri niiden paikka. Hyvä löytö tekee hyvän mielen, kun asian napsahtavat kohdalleen.

Nzqu kirjoitti...

Mulla on samanlaisia muovikehykisä, ne ovat tavallaan aivan kauheita. Mutta silti jostain syystä ilahduin suuresti löytäessäni ne kirppikseltä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...