perjantai 25. marraskuuta 2011

MuistipelilottoOlenkohan pelikeräilijä, koska olen hamstrannut kierrätyskeskuksesta vanhoja Alga-pelejä?

Tämä luontolotto ehkä vähän kutkutteli muistihermoja, mutta mitään selkeää kuvaa ei muodostunut. Ajattelin että jos loton päällystäisi kontaktimuovilla, saisi pöytätabletit ja lasinaluset (joilla voisi toisaalta pelatakin, kaikki osat tallella).
Sen sijaan sekä original-memory että memory olivat nimensä veroiset. Nämä kuvat minä kyllä muistan! Näillä pelattiin! Toisessa on kaikilla parit, toinen vähän vajaa. Nämä tekisi mieli sommitella vain seinälle tauluksi, jonkinlaiseksi muistikollaasiksi. Ehkä? 


9 kommenttia:

Magdaleena kirjoitti...

Oi, teethän memorystä taulun TEETHÄN! Jo tuo pelkkä kuva lähetti nostalgiatripille... =)

Unikas kirjoitti...

Tuon original muistipelin oon myös kotiuttanut joltain kirpparilta. Ihan nostalgia syistä.

Jokke kirjoitti...

Nuo niin tursuvat nostalgiaa, että taantuu heti pullantuoksuiseen lapsuuteen.

Saila kirjoitti...

Siis voi ihanaa! Meilläkin oli memory, ja sillä tosiaan pelattiin vaikka kuinka paljon. Jotkut noista kuvista oli ihan kestosuosikkeja, kuten tuo laiva ja kukkavaasi ikkunalla. Niitä saattoi läydä katsomassa ihan muuten vain. Leijona kaupungissa ihmetytti. Mutta yrmeältä se näyttääkin ;-)

Nena3110 kirjoitti...

Nice and funny!

sinisukka kirjoitti...

Heh, näitä on tullut pelattua ihan työkseenkin :), ihailin aina noita naivistisia/värikylläisiä/inspiroivia kuvia! Enpä ole kirppiksillä törmännyt, voisi verestää muistoja ja jalostaa niistä jotakin uutta! Odotan kiinnostuneena, mitä sinä keksit :D

Jokke kirjoitti...

Noissa on vähän sama kuin kirjoissakin. Ei oikein pysty tekämään mitään peruuttamatonta, kuten liimaamaan tai sellaista.

Helmi kirjoitti...

Voi sentään... Original memory kyllä palautti muistoja mieleen, kuten muistipelille tietysti sopiikin. En muista koskaan pelilaatikkoa nähneeni, olen tainnut olla niin pieni kun peli on meille hankittu ja meillä kortteja säilytettiin pienessä pussissa. Miltähän vuodelta peli mahtaa alun perin olla? Jos ikinä päätät pelistä luopua, pistä ihmeessä tiedoksi tänne blogiin, täällä on ainakin yksi ostajakandidaatti ;)

Jokke kirjoitti...

Laatikossa ei taida olla mitään vuosilukuja, että ei osaa sanoa tarkasti. Ei ole vielä tullut suurta inspiraatiota näiden suhteen. Jos ei tulekaan, oisiko se sitten hyvä arpajaisvoitto ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...