perjantai 18. marraskuuta 2011

Virtuaalievoluutio


 Erään kokouksen aikaan se tapahtui. PLOP! Virtuaalijokke eli Jokkemaan maskotti syntyi. Ja vähän kehittyi.

 Se joutui kokeilemaan mekkoakin mutta ei siitä mitään tullut. Innostus tuntuu olevan käsin kosketeltava. Se tunki ihan joka paperin kulmaan ja lopulta oli pakko kokeilla myös digitaalista virtuaaliversioita. Kyllä vain on helpompaa piirrellä paperille, mutta täytyy sinnikkäästi yrittää opetella uutta.


Mitäs tuumaatte? Onko tässä Jokkemaan maskotti, virtuaalijokke? Se näyttää tosin siltä että hellokitty ja marsupilami on risteytetty. Auts!

Olen nimittäin pikaisella bloggaus ja sosiaalinen media -kurssilla. Blogiin on varmasti tulossa muitakin mullistuksia, sillä siellä on opettettu bloggerin saloja. Minulla esim. oli jokin ikuvanha editori, jolla ei voinut tehdä juuri mitään. Olen ihan ällikällä lyöty "uusista" muokkausmahdollisuuksista. Nyt saa taustakuvat ja fontit kyytiä! Ajattelin laittaa lukijakyselyn joistain mahdollisista uudistuksista tai lisäyksistä. Olisi kiva saada osviittaa ja saa tietysti kommentoidakin.

Ps. Ilo uudesta jäi taas lyhyeen, kas kun kuvat eivät taaskaan vaan keskity. Joskus kyllä, joskus ei. Hmm. voisi olla liian vanha blogipohja... no sehän tulee muuttumaan.

*muoks* Kyllä, uusi blogipohja näyttäisi auttavan!

6 kommenttia:

Liiolii kirjoitti...

Kyllä, siinä on hieno virtuaalijokke! :)

Saila kirjoitti...

Ihana, mun silmissä tuo on ilmiselvä leobaardi!
Vai mullistuksia ja vanhoja pohjia... kääk. Mä toimin samalla pohjalla millä aloitinkin vuonna 2007, olen vähän muokannut sen koodia ja laittanut oman taustakuvan ja miettinyt siinä aina välillä, että koskakohan se lakkaa toimimasta.
Mutta siis, muuten tuo mahdolliksuuksien laajeneminen on hieno uutinen! Fontit ja mut, jee!
Jaa, mun on kyl helppo keskittää kuvia tai laittaa niitä reunoille. Ainakin se on toiminut hyvin.

KristiinaS kirjoitti...

Hieno maskotti! Se on niin pirtsakka, iloinen.

Virveli kirjoitti...

Kun en tunne Jokkea kovin hyvin niin en osaa muuten kommentoida maskottia. Mutta minusta se mekkopukuinen on hienoin. Niin tomera että! Ja muuten, virtuaalievoluutio-termi saa mielikuvituksen laukkaamaan.

Itse asiassa tarkoitukseni oli ihmetellä että ehdit vielä kokouksissa istumaan (ja koulutuksissakin käymään - mutta sehän niin kuin liittyi asiaan)

Sartsa kirjoitti...

Virtuaalijokke on ainakin väritykseltään ja energialtaan sopivan kuvaava hahmo tänne blogiin.

Jokke kirjoitti...

Onhan virtuaalijokke aika "lapsekas" mutta en osaa piirrellä kuin hassuja pieniä eläimiä ;) Ehkä se siis kuvaa hyvin menoa täällä, koska henkinen ikä on mikä on XD

Virveli: Suurin osa täällä on nopeasti tehtyä pikkujuttua. Harvoin sitä mitään kovin isoa saa aikaiseksi. Ei minulla muutenkaan "ole elämää" :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...