maanantai 21. marraskuuta 2011

Afrikka siellä, Afrikka täällä


Vielä tämän viikon ARS 11 Kiasmassa.

NÄHTY!
Arvio: valokuvia, valokuvia ja taas valokuvia, ihmisistä, tylsääää. Olisi saanut olla enemmän kolmiulotteista. Lehmännahkat kivoja.


Värikäs seinä ihana. Tuollainen olisi kiva kotonakin.
Tarra myös omalla seinällä


Afrikan aarteita myös Eläinmuseossa

NÄHTY!
Arvio: kaikkea kivaa kuten antiloopin papanoita ja punaista hiekkaa. Tosi kiva kun kerrottiin näyttelyn rakentamisesta. Se aina kiinnostaa. Olisi varmaan kivaa hommaa semmoinen.


GEPARDI! Miten hurmaavaa. Lisää Afrikkaa myös Kulttuurien museossa.

EI nähty, vielä. Pitää mennä, ehkä gepardia myydään julisteena.
Arvio: jos siinä on gepardi, sen täytyy olla hyvä.


Muutakin eksoottista ohjelmaa löytyy. Miten olisi Meksikon kulttuuriviikot, tarjoaa kulttuurikeskus Caisa.

Muotinäytös nähty, näyttelyt näkemättä.Muoks.
olin sekoittanut museot, siinähän ne ovat vierekkäin, mutta kannattaa tietysti käydä myös Helsingin taidemuseossa, jossa lisää Gallen-Kallelaa. Ompa paljon nähtävää!

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

No mutta tuo gepardihan on lähes yhtä kuin virtuaalinen maskottisi! Ai hurjaa, onko Eläinmuseon parvekkeelle laskeutunut kaksi kirahvia jollakin laskuvarjolla? Pääsevätköhän ne pois sieltä.
Eläinmuseo kuulostaa mielenkiintoiselta, museon uudistuksista on ollut lehdissä juttuja. Näyttelyn rakentaminen olisi varmasti tosi kivaa, ja luovana olisit siinä varmasti myös etevä.

Jokke kirjoitti...

Kas kuinka sattuikaan ;) Eläinmuseon kirahvit ovat minulle suuri ihmetyksen aihe. Ymmärtääkseni ne on tehty kaupungin uusix-verstaan käsityöpajassa, veistetty puusta? Joka tapauksessa mahtavaa työtä!

Kirjakko kirjoitti...

Hei Jokke! Sivun uusi tausta on tosi pirtsakka, mutta varsinainen leipätekstikenttä saisi olla leveämpi. Ainakin minulla jää nimittäin kuvasi tosi pieniksi ja sivun höpöhöpökenttä on lähes yhtä leveä kuin leipätekstikenttä. Ja joo, kenttien nimet omasta hatusta vedetty...

Jokke kirjoitti...

Kiitos vinkistä Kirjakko, en oikeastaan huomannutkaan tuota sivupalkkia! Säädellään vähän. Kuvat on laitettu suositellulla keskikoolla, mutta jos niin halutaan, voi toki laittaa ne isompina. Kentän leveys sinänsä ei tietääkseni vaikuta kuvien kokoon, mutta korjatkaa jos olen väärässä.

Kerttu ja Korento kirjoitti...

Voi sentänsä mite inspiroivia kuvia, ja noi edellise postaukse pilvijututki, i h a n i a ! :)
Jokke, meidän blogissa on sulle tunnustus.

Jokke kirjoitti...

Kiitos Kerttu ja Korento, tulen kurkkaamaan.

Liiolii kirjoitti...

Joo, Ars11 oli liikaa valokuvia. Ei siinä mitään, että valokuvia, mutta tylsähköjä sellaisia. Oli siellä mieleenjääviäkin töitä, mutta en mene katsomaan toista kertaa.

Hieno blogin uusi ulkoasu!

Ukko Kaarto kirjoitti...

Vaikka mieluusti kunnian täällä Helsingin taidemuseossa Akselin Afrikasta ottaisimmekin, niin kysymyksessä on vieressämme sijaitsevan Kulttuurien museon Gallen-Kallela näyttely.

Hienoa nähdä blogikirjoittelua taiteesta. Jos täällä meillä Helsingin taidemuseossa esillä olevat Akseli Gallen-Kallela ja Värin voima - näyttelyt kiinnostavat, niin otapa yhteyttä niin järjestään sinulle mahdollisuus vierailuun.

Ukko Kaarto
Yhteistyö- ja tapahtumakoordinaattori
Helsingin taidemuseo
ukko.kaartoÄThel.fi

Kirjakko kirjoitti...

Hei Jokke! Tää on paljon parempi näin, ja kuvatkin erottuvat paremmin. Kiitos!

Jokke kirjoitti...

Anteeksi sinne museoon, minulta oli mennyt ohi että siellä on kaksi näyttelyä, eri museoissa. Kiitos kutsusta, käyn siellä varmasti! Molemmissa!!

Kirjakko: kiitos kun vinkkasit, saa aina ilmoittaa, jos asiat on hullusti... tai siis... eikös ne aina vähän ainakin ole täällä Jokkemaassa.

Kirjakko kirjoitti...

No mut onhan se harmillista, jos täällä ei näe, että kuinka hullusti ne onkaan... Jää viikottainen luovahulluuskiintiö vajaaksi, ja mitäs sitten tehdään? Ollaan tylsiä ja harmaita tai jopa värittömiä, vai?

Jokke kirjoitti...

Ai kauhea, pois se minusta! Ei tavista, ei XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...