tiistai 8. marraskuuta 2011

Tunnustus


Laura hääräsi kiva blogi -tunnustusta Jokkemaan suuntaan. Ja siinä olikin kipakoita kysymyksiä. Ihan piti miettiä.

1. Käsityösi, josta olet ylpein. Liitä mukaan kuva.

Emmää osaa ylpee olla. Innostunein on aina siitä uudesta. Kyllä toisaalta esimerkiksi virkatut housut ovat olleet kestosuosikki. Ei ollut uutta kuvaa, tuunasin vanhan.


2. Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt. Liitä mukaan kuva.

Vaikea! Ei tullut mieleen mitään "oikeaa" rakennusta. Sitten muistin että kirjassa "Taivas kattona, al fresco asumisen tyylinä" on paljon ihania rakennuksia. En kyllä ole nähnyt niistä yhtään livenä. Kaikista kauneimmasta ei edes kerrota kenen tai missä se on. Kirjan on kuitenkin kirjoittanut Stafford Cliff ja kuvannut Gilles de Chabaneix. Oli nyt sitten pakko ottaa ihan laittomasti kirjasta pari kuvaa. Luonnonmateriaaleja! Vesiaiheita! Mehikasveja! Pidän tietysti myös värikkäistä taloista mutta tämän luonnollisuus on silmiähivelevä. Etelän lämpöä...Jotenkin samantapainen ja oikein kaunis on myös Geninnen koti. Selvästi samanlaista keräilijäluonnetta kuin minulla. Vaikuttaa oikein viihtyisältä. Kun itsekin pystyisi samaan järjestelmällisyyteen.

3. Laulu, joka koskettaa sinua. Liitä linkki tai sanoitus.

Enkä!! Minähän en pidä musiikista, se raivostuttava melusaaste pitkin julkisia paikkoja vain ärsyttää. Siis tämä on musiikiton blogi.


4. Minkä asian koet arjessasi raskaaksi?

Ajanpuuteklassikkovalitus. Olisihan se kiva kun voisi vaan kaikessa rauhassa haahuilla eikä tarvitsi suunnitella ja aikatauluttaa, pakata, kuljettaa ja hukkua muistilappuihin.


5. Mistä asioista nautit eniten arjessasi?

Toisaalta, oikeasti olen aika vapaa päättämään itse mitä teen.Ähh, tajusin kun touhusin tätä kirjoitusta (ja piirustusta, arvatkaa kenellä on uusi piirtoalusta?) niin että en olekaan katsonut kelle tunnustus lähtisi eteenpäin. No hups, kiitos kuitenkin Lauralle Hääräämöön. Ehkä myöhemmin? Noin kaunis kukkanen, kannattaisihan sitä levittää ympäristöönsä.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Oikeaan paikkaan tunnustus tuli: Tää ON kiva blogi.

Noi housut on oikeesi makeet, tosi hienot. Kääks ku osais ite tehdä jotain tommosta.

Nafisan kirjoitti...

Hauska tunnustus! :)

Jokos postimies toi kirjeeni?

Jokke kirjoitti...

Kiitos KristiinaS :)

Nafisan: Kyllä vain, onnellisesti perillä ja korvissa...

Jaana kirjoitti...

Nuo sinun virkatut housut ovat edelleen yliveto. Tosi upeat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...