lauantai 5. marraskuuta 2011

Tuhat sanaa, yksi kuvaNyt kirjojen ystävät silmät kiinni. Jokkemaassa periaate on, että yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa. Siis kirjasta pois tuhat sanaa ja yksi kuva tilalle.Idea ei ole oma, olen sen joskus bongannut netistä mutta en löytänyt enää linkkiä. Inspiraationa oli myös Anne Ten Donkelaar. Piirsin kuvia vanhalla mustekynällä. Ensin suunnittelin taustaksi jotain kirjottua kangasta, mutta vanhasta avaruuskirjasta löytyi niin sopivia kuvia. Ai, noista saa vielä paljon hauskaa tehytä!

Ilmaistori on tajonnut muitakin inspiroivia kirjoja: Vihreän delfiinin maa ja Keskikesä. Ideoiden tuloa ei voi estää! Sanat pois, kuva tilalle.13 kommenttia:

Kokox kirjoitti...

Voi hitsi kuinka hieno!
Nyt tarttee sit alkaa katteleen kirjaston poistolaarejakin aivan uudesta vinkkelistä.

sinisukka kirjoitti...

JESS!!! Hieno tuli!! Kyllä kirjojen ystävätkin ihailee :D

Lea - kiertoidea kirjoitti...

Haa - arvaat varmaankin että tykkään :) Kirjoista on niin paljon ylitarjontaa, että kirppiksetkään eivät aina ota niitä vastaan. Siksi musta on hyvä että niitä käytetään materiaalina uusiin juttuihin sen sijaan että ne menisivät paperinkeräykseen.

Henni kirjoitti...

Tosi upea on, hieno tunnelma!

Tarja kirjoitti...

Kirjat ovat inspiroineet hienosti.

Itselläkin muutama opus odottaa uutta tulemistaan, mutta kuvakirjoja en raski tuhota, tekstiä vaan.

tarja hössöntössöstä

Anonyymi kirjoitti...

Vihreän delfinin maa on muuten todella hieno kirja, vaikka nykyisin unohdettu... Vihreä delfiini on siinä upea purjelaiva, klipperi, ja vihreän delfiinin maa on Uusi Seelanti.

Jokke kirjoitti...

Kierrätyskeskus tosiaan aivan tursuaa ilmaisia kirjoja. Olen päättänyt raaskia käyttää niitä askarteluun. Ja tulee niitä luettuakin. Käytän sitä sellaisena laina-ajattomana kirjastona. Ei hätää palautuksesta, vien kirjan takaisin kun olen lukenut sen (ellei askarteluvimma iske ensin).

Anonyymi kirjoitti...

Mieki oon ostanut kirjoja ihan vain askartelutarkoitusta varten, mutta hitsi vieköön kun en vaan pysty leikkelemään niitä :) Nää on hienoja!

Peikkonen kirjoitti...

Upee!

Kirjakko kirjoitti...

http://community.thisiscentralstation.com/_Mysterious-paper-sculptures/blog/4991767/126249.html

Että tällaisiakin voi vanhoista kirjoista askarrella. Itse olen ihan kirjaston vaihtohyllystä onnistunut joitain kuvitettuja sanakirjojakin askartelua varten kotiuttamaan, mutta en vaan pysty hajottamaan kirjoja. Pitäisi terästäytyä...

Jokke kirjoitti...

Kirjojen leikkeleminen on kovin kovin vaikeaa. Minäkin harkitsen pitkään.

Makkie kirjoitti...

This is realy nice!
Regards

Jokke kirjoitti...

Thanks Makkie! Welcome again!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...