sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pilvistyvää


Pilvipaita tarvitsi vähän kavereita ja muistin pienen virkkaussuunnitelman, joka sopi aiheeseen.


Pieni pilviolkalaukku tai pussi. Vapaasti virkattu, omasta päästä. Puuvillalankaa.
Hihna on muovinen helminauha kierrätyskeskuksesta. Olin jo aiemmin hankkinut sieltä kauniita sinertäviä puuhelmikoruja tätä tarkoitusta varten, mutta ne olivatkin kassiin liian isoja eikä värikään ollut ihan sopiva. Saavat toistaiseksi jäädä koruksi. Kaulakoruun virkkasin hetken mielijohteesta pisaran.
Kauniita sävyjä puuhelmissä on. Korjasin samalla yhden löystyneen kuminauhan rannekoruun.


Sitten olin vielä säästellyt yhtä t-paitaa, jospa siitä tulisi vuori kassiin. Ei sitä tarvittu, mutta hei! Paita voi olla itsessään kassi! Hihat pois ja helma umpeen!
Ohje Generation-T.
Sitten jos sataa ihan kauheasti, voi siirtyä sisälle töllöttämään telkkua. Kaivelin muovikrääsätarvikevarastoa (sehän on tietysti lähinnä ilmaistorilta peräisin). Siellä on enemmänkin noita muovihelmiä ja hieno telkku! Harmi, siitä on katseluluukku rikottu, mutta sisällä näyttää olevan alppimaisemia. Kuvassa kaulakoru ei ole valmis, ruuvasin illalla telkkuun silmukkaruuvin ja pujotin helminauhan siihen.Etsin muuten kassia varten tälläisiä pisaran mallisia puuhelmiä. Ei löytynyt mistään kaupasta. Muovihelmet olivat plan B. Mutta voisihan tuosta parista tehdä vaikka korvikset...

13 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Tosi makeita ideoita! Aivan mieletön pilvilaukku!

Saila kirjoitti...

Siis voihan mahdoton! :-D Mikä ideoiden määrä ja laatu! Aivan mainiot jutut, ja selityksetkin vielä, että voi katsella telkkaria (ja hieno telkkari onkin!) Tuo kaulakorun pisarakin on tosi kiva idea, se vielä kimalteleekin. Mahtavaa!

Jokke kirjoitti...

Joo, minulla aina leviää homma ja paisuu, kun ajattelen että teen vain äkkiä tämän yhden pikkujutun. Ja niitä tulikin monta :D On muuten paljon helpompi nyt ladata kuvia, joten niitä sitten tulee olemaan enemmän!

Minna kirjoitti...

Vau mikä virkattu pilvilaukku. T-paitakassi on kans hieno.

KristiinaS kirjoitti...

Sä oot hyvä ideoimaan, telkku on ihan huippu!

Jaana kirjoitti...

Tosi ihania ideoita. Pisara, pilvilaukku.....

Magdaleena kirjoitti...

Oi mahtavia juttuja taas! T-paitakassi on paras, pitänee pölliä idea.. =)

Lea - kiertoidea kirjoitti...

Musta toi vaalea pohja on paaaaljon parempi, olen joskus meinaan harmitellut kun voimakkaan värinen pohja söi sun töiden upeita värejä. Nyt ne pääsee paremmin oikeuksiinsa! Maskotti on ihan sun oloinen, mutta tykkään enemmän siitä lyijykynällä piirretystä versiosta kuin tuosta teknotuotteesta. Olin muuten just kanssa tehnyt t-paitakassini, ekan sellaisen. Piti kokeilla että onko toimiva, ja kylhän se on ihan jees jos ei ala tiiliskiviä kanteemaan :)

Vikki kirjoitti...

Onhan jälleen ihan huikea määrä ideoita!
Pilvilaukku, mikä idea! Ja mikä tekeekin tuosta pisarasta niin sympaattisen, melkein jäin keskustelemaan sen kanssa vai pitäisikö jopa sanoa, hänen :)
Käyn täällä katsomassa ihan kaikki mitä tänne tulee, ihmettelen, ihailen ja arvostan ahkeruutta ja mielikuvituksen lentoa!
Tykkään tästä uudesta ilmeestä!

Pikkusisko kirjoitti...

Hauskoja! :D

Jokke kirjoitti...

Kiitos, kiitos!

Hyvä kuulla, että t-paitakassia voi käyttääkin. Minä en ollut ehtinyt testata käytössä.

Kiitos paljon myös blogin ilmettä koskevista kommenteista, arvostan niitä. Blogi ei kyllä ole vielä valmis ja väriä on tulossa lisää. Minä tarvitsen sitä enemmän, paljon enemmän! Mutta katsotaan, jos ei olekaan hyvä... ideoita olisi!

Kati kirjoitti...

Päätinpä lähteä vastavierailulle! =)
Kivoja juttuja sun blogissa! Varsinkin nuo vapaavirkkausjutut =)

Jokke kirjoitti...

Kiitos Kati, tervetuloa toistekin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...