tiistai 1. marraskuuta 2011

Uuden värkin pauloissa


Ostin itselleni synttärilahjan! Ei täällä ihan pelkkää vanhaa aikaa vaan ole. Joskus jotain uuttakin. Minulla kun ei ole edes hiirtä läppärissä, niin tietokoneella piirtäminen ei vain ole onnistunut. Halusin kokeilla tuollaista piirtopöytää tai piirtoalustaa. Siinä on enemmän kynänomaisuutta. Aika vaikeaa oppia uusi vekotin. Tuntuu vähän samalta kun ensimmäistä kertaa sai hiiren käteen. Äää! Mihin tää menee! (Jokkemaan tietotekniikkakeskus on lattialla patteriremontin takia.)


Kiitos avusta Johanna! Olen aina halunnut osata tehdä noita värikarttoja (muilla on aina niin hienoja). Salaisuus oli se pipetti. Käytössä on ilmainen kuvankäsittelyohjelma IrfanView. (Kuvassa on uudehkoja kierrätyskeskuslöytöjä: korillinen vaalean vihreää lankaa ja kukkatäkki.)

Sitten siirryin töhertelmään (=doodle?)
Kai tähän värkkiin voisi tykästyä. Alku aina hankala.

4 kommenttia:

Askarteluapina kirjoitti...

No sattuipa! Itekin olen saanut synttärilahjaksi tuollaisen, tai siis saanut luvan hankkia. Päänvaivaa aiheuttanut tuo koko. Mahtaako tuo sinun olla medium vai small?
Tarvitsisin tuota piirustusten skannausten värittelyyn ja kuvanmuokkailuuun. Luulisin siis, että tuo pienempi olisi ihan ok.

Ja erittäin hyvinhän tuo näyttää jo ainakin lohiksen perusteella sujuvan! Hieno:)

Saila kirjoitti...

Mainio vekotin! Hieno lohikäärme siitä ainakin syntyi, ja juu... tuo aakkos ja sydän ja aivan mahtava solukuvio :-D Voin kuvitella että alussa kynä piirtää lähes mitä sattuu. Mulla on mielikuva, että ensi kosketukset johonkin photoshopiin oli justiinsa kynällä piirtämistä (hiiren avulla). Ihmeen nopeasti tottuu kaikenlaiseen tavallaan epäluonnolliseen!

Nafisan kirjoitti...

Onpas kiva värikartta. Mahtaa tosiaan olla totuttelemista uuteen värkkiin, mutta aika nopsaan varmaan tottuu siihen.

Kiitos muuten tammenterhoista! Olikos siinä mukana noita kastanjoita? Niin ainakin tulitsin ne... :)

Jokke kirjoitti...

Askarteluapina: En oikein tiedä siitä koosta, tämä on Bamboo Pen. Ehkä enemmän hupilaite. Toistaiseksi ei ole tuntunut liian pieneltä ainakaan.

Saila: reipasta käyttöä vaan niin harjaantuu.

Nafisan: Kaikki värit piti kokeilla läpi. Ja kyllä, hevoskastanjoita terhojen lisäksi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...