torstai 18. helmikuuta 2010

Ikikalenteri postikorteista

Katselin kerran kaupassa sellaista ikikalenteria, se näytti hauskalta mutta toisaalta... eihän siinä käytännössä ole kuin numeroita. Pitäisikö siitä nyt sitten maksaa? Mietin asiaa kotimatkalla ja päätin poiketa kierrätyskeskuksessa. Katsoin postikorttihyllyä ja siellä oli tämä ykköspäivän kortti:


Se ratkaisi asian! Ostin lisää kortteja (ei ollut kotona tarpeeksi) ja leikkasin lehdistä numeroita ja muita pikku juttuja. Reijittimellä reiät kortteihin ja kortit vanhaan mappihärveliin. Melko ilmainen kierrätetty ikikalenteri oli siinä. Voisihan myös maalata tai piirtää itse kauniit kuvat joka päivälle... Täytyy vaan muistaa kääntää sivua joka päivä eli kuukauden joka päivälle on oma sivu. Viikonpäivää tämä ei kerro mutta tarjoaa kiertomatkan maailman ympäri joka kuukausi :).

4 kommenttia:

Hanna/Askarvismi kirjoitti...

Hieno kierrätysidea jälleen!

Faline kirjoitti...

Kiva tämäkin.:) Mistä sulla riittääkin näitä uusia ideoita.:)

Jokke kirjoitti...

No en nyt tiedä... onko ne niin uusia... ehkä jostain pöllittyjä. Voi siellä olla joku omakin joukossa ;) Minulla vaan on se periaate, että älä osta, jos voit tehdä itse (mielellään ilmaiseksi, pihi mikä pihi). Olen tosi huono asiakas käsityömessuilla :(

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, kun jakelet näitä vanhoja ja uusia hyviä ideoita meille muillekin!! Samat periaatteet näyttää yhdistävän :D
sinisukka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...