maanantai 8. helmikuuta 2010

Tarzanin vessa, osa 3: nollabudjetilla mennään

Vähän lisää yksityiskohtia kylppäristä, lisää ilmaista (tai lähes) sisustusta itse tehden. Ensinnäkin muovipusseista ommeltu suihkuverho (anteeksi tahaton mainostus. Jos pussit silppuaisi pienemmäksi, pääsisi teksteistä eroon). Idea lähti siitä kun joku vuosi sitten kierrätyskeskuksella oli kilpailu muovipussien uusiokäyttöön liittyen. En osallistunut mutta tulipahan mietittyä asiaa. Tämä oli hiukan ongelmallinen, koska en koskaan ota kaupasta muovipussia, oli materiaalipula ;) Katosta riippuva säilytyssysteemi on puolestaan ideoitu jonkin sisustuslehden kuvasta, jossa vastaava oli tehty posliinilautasista. Minä käytin emalilautasia ja rautakaupasta kierretangon ja siipimutterit. Ajattelin, että semmoinen posliininen kun rämähtää lattialle niin huh huh. Jännitti kyllä porata reiät emalilautaseen. Maton ompelin t-paidoista ja vanhasta pyyhkeestä. Hapsuissa on aikamoinen leikkaaminen, mutta tulos on kiva. Yleensähän näitä hapsumattoja näkee kynnysmattoina ja jostain muusta kankaasta kuin trikoosta. Arvelin trikoon olevan hyvä tähän, sehän ei rispaannu. Valitettavasti nämä tavarat eivät oikein käy viidakkotyyliin, ne ovat entistä sisustusta ja täytyy ehkä miettiä uudestaan. Maton voisi punoa kaisloista ja suihkuverhoksi kävisi ehkä paremmin jokin armeijan naamiointiverkko tai pressu. Mitähän voisi tehdä vanhasta teltasta? Väliaikaista suihkutangon virkaa muuten toimittaa pajusta tekemäni köynnöstuki, koska entinen bambukeppi lähti muihin tukitehtäviin.7 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Mahtavia ideoita uusiokäyttöon sinulla!!!

Tuo säilytyssysteemi varsinkin on ihan mahtava, sarjaa pakko saada itsekin.. enää pitäis bongata jostain emalilautasia tai vateja :D

Nipsutin kirjoitti...

Tuo suihkuverho on hieno. VAU =)

Pikkusisko kirjoitti...

Hauskoja ideoita kaikki!

Jokke kirjoitti...

Kiitos ja halvalla lähtee! Meinasivat mökkiä siivotessa heittää pois kolhuisia emaliastioita (ja paljon muuta), minä rohmusin :)

Kuukki kirjoitti...

Kiitos vierailusta! Piti tulla heti vastavierailulle (ruokatunnilla, kun se kotikone ei toimi), ja täällä onkin kaikkea hauskaa ja kekseliästä!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mahtaa eksyä sinun sivuillesi
Huh kun oikein hengästyttää nää sun ideat.
WAU!!!
Iloisia päiviä Sinulle.
t- Pipsafi

Johanna kirjoitti...

Hieno verho!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...