perjantai 5. helmikuuta 2010

Tossuttelua

Mitenkäs nyt tekisi mieli tehdä jotkin töppöset? Kyllähän minulla on niitä ihan tarpeeksi... Tavallisia huopatöhveleitä on tullut tehtyä, kuten kuvasta näkyy.

Yritin ideoida myös jotain kesäisempää huovasta ja huovutin varvassandaalit. Pohjaksi on ommeltu nahkaa, joten voisi niillä läpsytellä ulkonakin, kuivalla säällä.


Nyt kuitenkin virkkaaminen kiinnostaisi enemmän. Kävin Etsyssä ja näin ihanan väriset virkatut tohvelit, malli olisi myynnissä. Hmm, olisiko se nämä? http://www.etsy.com/shop/natalya1905

Vielä parempi olisi, jos virkatuilla kengillä voisi mennä ulos ja sellaiset saisi ostettua Dawandasta. Kumipohja olisi huippujuttu. Mitenhän sen voisi kiinnittää? Ehkä voisi ottaa vanhat espadrillokset ja virkata niihin uuden päällysen? Hmmm? Minulla on ehkä jossain joutilaat... Tuollaiset virkatut tossut olisi ihanat! http://en.dawanda.com/shop/lepiedleger (sori, en oikein osannut ottaa noita kuvia kaupoista tänne)

Mutta kaikista mukavimman näköiset sisätossut näin tässä nettikaupassa, jota uusin Taito-lehti mainosti. Näyttivät jo olevan kovasti loppuunmyytyjä. http://www.collegien-shop.com/ Taas houkutuksia kukkarolle!Äh, ehkä otankin varsitossujen virkkuumallin uudesta "Jämälangasta!" kirjasta (Sanna Vatanen, WSOY) ja mukailen siitä. Yhdistän nämä kaikki ideat. Mietitään hetki!

5 kommenttia:

Maippi kirjoitti...

Ihan loistavat nuo huopasandaalit!! Kiitos vierailusta :)

Vikki kirjoitti...

Kaikella ystävyydellä Jokke, miulle tuli noista huopasandaaleista mieleen tämä metsänpeikko Rölli. Sitä kun aikoinaan tuli seurattua vähän niinkuin turvamiehen ominaisuudessa :)Ovat kyllä ihanat ja varmasti hyvät jalassa.

Johanna kirjoitti...

Ihanat varpparit!!!!!

Jokke kirjoitti...

Kiitos, tuotakin sandaali-ideaa pitäisi kehitellä pidemmälle. Se on taas yksi noita "ensimmäinen prototyyppi/kunhan kokeilin ja ei vielä niin käyttökelpoinen" -tuotteita. Mutta se Rölli! Siinä on mies joka osaa pukeutua ;)

Madam B.C. kirjoitti...

vau, nuo varvastossut on kyllä mahtavasti toteutettu, en oo ikinä nähny vastaavanlaisia :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...