keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kevättakki kierrättäenTämä takki on edelliseltä keväältä, mutta yhä ajankohtainen, tällaiselle vilukissalle. Otin kierrätyskeskuksen ilmaistorilta vihreän takin, joka oli minulle ihan liian iso. Väri... ihana! Takki on villakangasta, joten pesin sen pesukoneessa, yrityksenä kutistaa takki sopivaksi. Suunnitelma onnistui, osittain. Takki kutistui, vuori ei. Malli oli yhä masentuneen näköinen kasarihartioineen. Onneksi oli huovutus- ja ompelupaja meneillään työväenopistossa ja opettajan suurella avustuksella hihat istutettiin uudestaan ylemmäksi. Sitten ne olivat aika lyhyet. No worries, laitetaan villapaidasta hihoihin jatkoa! Huovutetuista villapaidoita leikattuja aplikaatioita, kirjaillaan villalangalla vähän kukkia ja kissoja... "ilmainen" uusi kevättakkihan se siinä! Ei maksanut kuin vaivan.

18 kommenttia:

Kyyhylly kirjoitti...

Aivan ihana takki!

Madam B.C. kirjoitti...

Mahtava takki, varsinkin tuo selkämys :) kiitos muuten aikaisemmasta linkityksestä trikoo-rannekkeisiin :) omasi näyttävät myös kivoilta!

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika mikä tarina!!! Lopputulos on täydellinen!!
sinisukka

Heidi (www.alppihaidi.vuodatus.net) kirjoitti...

U-p-e-a! Ihan mielettömän taitava olet! Ei voi kuin ihailla.

Johanna kirjoitti...

Ihana!!!!!!!

Heidi kirjoitti...

Tykkään valtavasti tästä:) pitäisin kyllä!

hanski kirjoitti...

upeeta!
teetkö ihan mittatilaustöitä?
oon niin hankalan kokonen et en löydä mistään itelleni vaatteita!
hanski :)

Sinikarhu kirjoitti...

Vou, aivan miellettömän upea. Tahtoo oppia kirjailemaan!!! Sie oot kyllä paljon ihania juttua tehny, omaisipa enemmän samaa ajattelumallia! Kesällä olisi muuten tiedossa vierailua hääjuhliin. En oikein osaa olla juhlavaatteissa/häissä, olisiko ehdotuksia mistä löytäisi pitkän retromekon? Jos olisi hieno, hauska ja kiva mekko niin ehkä sitten viihtyisi paremmin=)

Jane kirjoitti...

Ihanan pirteä ja loistava toteutus :D

Nzqu kirjoitti...

Siis wau mikä takki! Miten sä osaatkin... mulla on ollut jo vuoden kaapissa odottamassa yksi vahingossa kutistettu villakangastakki, mutta tuskinpa siitä koskaan onnistun noin kivaa muokkaamaan. Voin myöntää olevani hieman kateudesta tuon sun takin värinen.

Neferi kirjoitti...

A vot !!

Ruostevilla kirjoitti...

BELLISSIMA!!!!!!

PaaPii kirjoitti...

Ihan mahtava!!

Tintin kirjoitti...

Mielettömän upea takki!
Todella kauniit kirjailut olet tehnyt.

Pikku Possu kirjoitti...

Mahtava takki, ja tuo kisu selässä on todella ihastuttava :)
Eipä tule toista samanlaista varmasti vastaan. Tympii ne ainaiset beiget ja harmaat takit mitä kaikilla tuntuu olevan.

Minulla on itse tehty villapaita jossa on lohikäärme selässä eikä sellaisen käyttäminen kuulemma sovi aikuiselle mutta pidän sitä silti kun se on niin hauska :D

Pikkusisko kirjoitti...

Kovasti tykkään minäkin!

Jokke kirjoitti...

Kiitokset teille kommenteista! Voi, Hanski, minä en valitettavasti osaa tehdä tietyn kokoista, teen vain sen kokoista kun sattuu tulemaan. En jaksa stressata mittausten kanssa. Numerovapaata käsityötä...

Sinikarhu: Minä kun hankin kaiken kierrätyskeskuksesta, se on ainoa paikka, jota osaan suositella. Riippuu nyt asuinpaikastasi, joskus törmää kierrätykseen erikoistuneisiin kauppoihin, kuten se Forget-me-not Tampereella, josta puhuin aiemmin. Varmasti on nettikauppojakin, kuka tietäisi? Olen huono tässä mekkoasiassa, en itse pidä niitä ja kitisen aina mekkomyyjille, että haluaisin housut retrokankaasta ;)

Minnie kirjoitti...

Voi että tosi hieno! :)
Ja ilmainen! Isompi hieno! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...