tiistai 20. huhtikuuta 2010

Paperirasiat

Tässä näitä paperiaskartelukurssin verryttelytuotteita, näillä aloitettiin. Yksinkertainen pikkurasia paperista taiteltuna. Aku Ankkaa (tanskalaista) ja puhelinluettelon karttasivua muun muassa. Voisin yrittää tehdä ohjekuvasarjan laatikon taittelusta. Taustalla oleva korkeampi laatikko on oma ihan ei-kurssi-rasia, ompelin sen paperinarulla vanhoista postikorteista. Se vähän rypistyi kotimatkalla... Liimasin laatikoihin tuollaisia "nuppeja". Postikortit etelän maista ovat sitten kivoja, kaukokaipuu iskee. Postikorttiompelujuttuja olisi kehiteltävä lisää. Muistanko oikein että "ennen vanhaan" (70-luvulla?) niistä tehtiinkin jotain rasioita tai koristeita? Mielikuva on liian hämärä.

4 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Muistan nähneeni monessakin paikassa (mutten osaa nyt nimetä yhtäkään!) postikorteista tehtyjä rasioita, jotka on tehty rei'ittämällä reunat ja ompelemalla (pykäpistoilla?) tai virkkaamalla yhteen.

Yaelian kirjoitti...

Hienoja! Olisi tosiaankin kiva nähdä ohjeet siitä miten nuo tehdään.

Vikki kirjoitti...

Juu muistan myös ne korttikuutiot jotka oli ommeltu yhteen värikkäillä puuvilla-tai villalangoilla.
Ompa siellä teilläpäin kaikenlaisia ihania kursseja.

Jokke kirjoitti...

Joku sellainen pykäpistorasia se minunkin muistin pohjalla kaikersi. Millähän nimellä sitä googlaisi... Katsotaan jos vaikka viikonloppuna saisi kuvia otettua ohjeisiin. Tai jos löytyisi linkki ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...