maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pyyhkeitä pääsiäiselle

Oli niin pääsiäishenkistä neuletta, että piti tehdä äkkiä muutama tiskirätti ja pyyhe, puuvillaneulepaidasta. Minä en ole viitsinyt ruveta tiskirättejä virkkaamaan, vaan olen käyttänyt kierrätyskeskuksesta hankittuja värikkäitä puuvillaneuleita. Isosta puserosta leikkaa jo pari pyyhettä ja monta rättiä. Olen sitten reunustanut ne virkkaamalla tai ompelemalla reunakanttauksen kankaasta. Niin saa todella pikapikaa uuden värikkään pyyhkeen. Ja paloja voi yhdistää vaikka peitoksi asti, tai takiksi (jatkoa seuraa...)

8 kommenttia:

juuli kirjoitti...

Tämähän on mainio idea! Mitä turhaa itse kutoa, kun valmiita saa niin helposti. Kiitos, näin nerokkaasti aion tehdä tiskirätit tästä lähtien.

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen kerran: KIITOS ja ONNEA upealle idealle!!!!!!!!!! Mihin joutuisimmekaan ilman sinua!!!
sinisukka

hillanen kirjoitti...

Moikka! Ihan randomilla tänne törmäsin, ja lueskelin juttujasi, ja ai että on upea blogi! Mielettömästi loistavia ideoita ja ihanan villejä toteutuksia! Aivan ehdottomasti jatkan seuraamista :)

Virvatuli kirjoitti...

Hieno idea ja kauniin värikkäitä tiskirättejä ja pyyhkeitä! :) Olisi niin ihanaa omistaa ompelukone, mutta vielä ei ole sellaista kotiini ilmestynyt. Ehkä jonain päivänä! :)

Nina kirjoitti...

Hei! Kiitos vierailusta. Olen ollut vähän väsy noitten karitsointien kanssa, eilenkin tuli 7, niin on tuo vastaus venyny. Raakavillaa on taas syksyllä saatavana, kannattaa tilata hyvissä ajoin etten kerkee kaikkia käyttää. Karitsan taljoja on nytkin muutamia ja syksyllä taas tulee lisää. Suomenlampaan villalankaakin on piakkoin tulossa. Niin ja jos ensivuonna sitten semmoinen mukula.:) Tosi kivoja juttuja sinulla täällä tulee oikein hyvälle mielelle niitä lukiessa.:)

Neferi kirjoitti...

Mukava idea tämäkin.

Sinulle on tunnustus blogissani, käytkös noutamassa :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos kommenteista, kiva kun viihdytte!

Käyn katsomassa, Neferi, mitäs jännää...

Ranu kirjoitti...

Kiva kun olit jättänyt viestin, sultahan löytyi kaikenlaista mielenkiintoista ja sormia kutkuttavaa. Mutta tämä idea vei heti nerokkuudessaan voiton, eipä ole tullut itsellä mieleenkään. Miten ihania käsipyyhkeitä sitä näin saakaan aikaseksi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...