perjantai 23. huhtikuuta 2010

Urbaani tuohisormus

Sillä aikaa kun rasian teko-ohje on tekeillä (epämääräisen pitkän ajan) voitte harjoitella toisella taittelutehtävällä, urbaanilla versiolla perinteisestä tuohisormuksesta. Minulla sattui olemaan itse piirretty ohje siihen. Kuvassa on sormukset, jotka tein tuohta helpommin saatavasta materiaalista, mehupurkista ja polkupyörän sisäkumista. Sormuksen voi uskoakseni taitella mistä vaan materiaalista, josta saa aikaan taipuisan suikaleen. Kokeilkaa! Ajattelin, että tätä voisi ehkä käyttää itse tehtynä sormuspohjana niin että liimaa tai ompelee tuohon ristikon päälle jotain koristetta. Voisikohan sormuksen taitella meille tutummasta tuohesta eli setelistä? Saisi ihan niin arvokkaan sormuksen kuin raaskii laittaa ;) Kierrätystehdas kutsuu... Sieltä saa varmaan monta mukavaa uutta ideaa!8 kommenttia:

Juulia kirjoitti...

Kiitos tästä! Kokeilen pikimmiten, oli niin hienoja :)

Ruostevilla kirjoitti...

Sama taalla!

Nimetön kirjoitti...

Onpas hurmaavia :D Yks tuleva kokeilija täälläkin!
sinisukka

Jokke kirjoitti...

Keksikäähän jotain jänniä materiaaleja! Muokkasin viestiä sen verran että lisäsin tunnisteisiin tuon ohjeen. Jos vaikka tulisi laitettua muitakin. Olisi minulla ollut jossain se perinteinen tuohinenkin, en muistanut kuvaa ottaessa.

Unknown kirjoitti...

Teimme näitä lasten kanssa askartelukurssilla kartongista ja maitotölkeistä ja koristelimme blingeillä. Hienoja tuli! Kiitos ohjeesta :) Täältä löytyy kuva ihanuuksista:http://instagram.com/p/mVh0HxsKjv/

Jokke kirjoitti...

Oi hienoa! Tämä onkin ollut yllättävän suosittu ohje.

Unknown kirjoitti...

Löytyykö jostain ohjetta vaativamman tuohisorkuksen tekemiseen? Kuvia olen löytänyt Isoäidin aikaan ja Couvon sivuilta.

Jokke kirjoitti...

Voi valitettavasti en tiedä, minullakin oli joskus tuohityökirja, mutta se on kadonnut ja tämän kummempaa en itse osaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...