perjantai 2. huhtikuuta 2010

Tuunattu pikkukaappi
Olen ollut kovin ihastunut kiiltävään alumiiniin ja värikkäisiin limsatölkkeihin. Ostin kierrätyskeskuksesta pienen puisen lääkekaapin tuunattavaksi. Ensin olin suunnitellut päällystäväni kaikki tai ainakin jonkun keittiön kaapistoista, mutta päätin tehdä ensin kokeen. Maalasin kaapin erilaisilla jämämaaleilla ja kiinnitin nastoilla oveen tölkeistä leikattuja kappaleita. Nasta olivatkin ihan antiikkia, mummon perintöä. Myös hyllynauhat on punottu tölkkisuikaleista. Se ohje oli alunperin sanomalehdelle. Kaapissa onkin pääsiäiseen sopivaa tavaraa, nimittäin huovutettuja munanlämmittimiä ja rautalangasta punotut munakupit. Vanhat pakkaukset ovat aika kivoja ja joskus jotkin uudetkin. Sitä saattaa hankkia jonkin tuotteen ihan pakkauksen takia.

5 kommenttia:

Sinikarhu kirjoitti...

Hieno idea ja tavarat kaapin sisällä on myös hienoja! Tahtois oppia rautalankakieputusta...

Pikkusisko kirjoitti...

Suuri kiitos tunnustuksesta! Monta asiaahan tuota on tullut ostettua pakkauksen viehättävyyden takia. Etenkin peltipurkkeihin pakattuja asioita...

Neferi kirjoitti...

:), täällä tulee hyvälle tuulelle. Mukavaa pääsiäisen jatkoa.

Maija kirjoitti...

Kiva kaappi.
Mulla odottelee puinen lääkekaappi jotakin ideaa - luultavasti maalailen ja päällystän kankailla. Sisko näki jossakin öljymaalausten käyttöä tuoleissa - pari omaa tekelettä odottaa pääsyä keittiön tuoleihin.

Jokke kirjoitti...

Kiitos!

Sinikarhu: Rautalankakieputus oli ihan mukavaa. Olen ehtinyt vain vähän kokeilla, ei se kovin vaikeaa ole. Minua vähän siinä harmitti se langan hinta. Ehkä keksin jonkin halvemman kierrätysversion.

Pikkusisko: Eipä kestä. Kiitos monista iloisista asioista :)

Hei Neferi. Hyvää pääsiäistä sinullekin.

Maija: Siis jotain mielenkiintoista luvassa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...