torstai 28. huhtikuuta 2011

Brittivirkkuu

Minäkin olen huomannut, että tässä on iso mediatapahtuma lähestymässä. Satuin bongaamaan tällaisen mummoneliömuunnoksen ja sitä täytyi heti kokeilla (se sopiikin väriltään hyvin yhteen kotihousujen kanssa). Jos joutuu vaikka tv:n ääressä olemaan pitkiä aikoja... Tuliskos tuosta lippusiimaa vai tyynynpäällys? Virkkasin "yhtä aikaa" kaikilla kolmella värillä, kuljetin ylimääräisiä lankoja virkkauksen sisällä. En tiedä miten se oikein tehdään.
Ilmaistorilta löytyi tällainen vahakangasessukin :) Virkkuun tein ihan vain valokuvan perusteella. Tulostin kuvan tuolta: http://sunshineinternationalblanketsoflove.blogspot.com/

3 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Tosi cool, mun täytyy nyt matkia sua ja koittaa käsikopelolla tehdä sama juttu sun kuvan mukaan. Mä eilen just istuin ja mietin, että mitä sitä oikein vois virkata. Tää tuli kuin tilauksesta. :))

Jokke kirjoitti...

Hei hyvä, ei tuo vaikea ollut. Mennään kolmen pylvään "pikseleillä", ketjusilmukat vain kulmissa kääntyessä. Muuten pylväät peräkkäin. Alkuperäinen on ehkä tiiviimmän oloinen, mahtaako siinä olla kulmissakaan ketjusilmukoita?

CherryKirsche kirjoitti...

Tämä on oikein hauska - ja niin ajankohtainen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...