sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kirja-askartelua suunnitellaan

Nyt minä yritän kyllä tehdä jonkin kirja-askartelun, sellaisen kirjamuokkauksen! Siihen on ainakin helppo saada materiaalia kierrätyskeskuksesta. Olen hankkinut jo joitain mukavia eläinkirjoja:

Eläintarhan maailma alkaa itseoikeutetusti kissaeläimillä. Eipä näitä kyllä toisaalta taida raaskia muokkailla...

John ja Jenniferkin näkevät kirahvin. Onkohan tämä kirja oikeasti vuodelta 1946 vai uusintapainos? Valokuvat näyttävät kyllä väritetyiltä.

Isoimmassa kirjassa on valtavan hienot piirroskuvat. Tällaiset kirjat olivat pienenä minun lempilukemista. Tai katselemista, ihastelin kuvia ja halusin osata piirtää yhtä hyvin. Ihmisiä en olekaan koskaan piirtänyt. Ja kyllä nämä vieläkin ainakin akkainlehdet voittaa 10 - 0 kiinnostavuudessa.


6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Niin, panee miettimään raskiiko -46 vuodelta olevaa kirjaa leikellä. Samaa mieltä kanssasi, tuosta kiinnostavuudesta, kyllä voittavat 10-0.

norsis kirjoitti...

Oon ihan varma että kommentoin tähän mutta hävisikö se jonnekin? Sitä vaan että upeita kirjoja!!!! Ja todellakin voittavat akkainlehdet!

Niinu kirjoitti...

Sama ongelma täälläkin:) Olen haalinut (ilmatteeksi tietenkin)kasan ihania vanhoja kirjoja askartelua varten...mutten raaski leikellä niitä!

VMS kirjoitti...

Ei kai hyviä kirjoja tarvitse muokata ;)

Huonon kirjan muokkausta odotan innolla, vaikken tiedä edes, mitä se käytännössä
tarkoittaa :D

sinisukka kirjoitti...

Jeee! Odotan innolla mitä tuleman pitää :D:D

Jokke kirjoitti...

Noo, ajattelin että jos on jo valmiiksi kivoja kuvia, pääsisi ehkä helpommalla. Mutta en nyt kyllä noista kirjoista taida uskaltaa alottaa. Minullakin on hirveän korkea kynnys leikellä tai "sotata" kirjoja.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...