sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Lämpö hivelee

Mahtava ilma! Otin käyttöön talvella ostetut mehujäämuotit. Voi tehdä minkämakuista viilennystä vain, vaikka kookosmehujäätä, vaikka luomumehusta ja ilman keinotekoisia lisäaineita. Koko kesä aikaa testailla ;)

Uusi kasvihankintakin on niin pirtsakka, päältä lime ja sivusta keltainen. Vartettu kaktus, mutta ei se mansikkakaktus ole. Näyttää kyllä enemmän samalta kuin vihreä "vanhapoika" eli pallokaktus.
4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

KIvan näköinen kaktus. Mukava kun sanoit sitä pallokaktusta "vanhaksipojaksi" kotonani äiti käytti samaa nimeä. Täällä meilläpäin nykyään se on "anopinjakkara". Minulla on se vanhapoika, aika vanha.

Jokke kirjoitti...

Minulle on hiukan epäselvää mitä kaikkia kaktuksia sanotaan vanhaksipojaksi ja mikä se sitten oikeasti on. Mutta on minullakin sellainen vihreä versiokin. Nuorehko vielä, pistokas.

Pirjo kirjoitti...

Hyvä idea nuo mehujäämuotit! Suosin nykyisin ja lisäaineetonta/luomua ja jäätelöitä ei ilman e-koodeja oikein ole tarjolla. Lisäksi mukana on ripaus nostalgiaa. Lapsena tehtiin niitä veljen kanssa äidin keittämistä mehuista.

Jokke kirjoitti...

Minullekin tuli lapsuus mieleen. Silloin oli kai halvempaa tehdä itse. Kun näin muotit kierrätyskeskuksessa, ajattelin verestää muistoja. Voisi tehdä sorbetteja ja laittaa herkkusattumia, nam. Oman maun mukaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...