keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Keväthullaannus viidakossa
Aurinko aiheuttaa keväthullaannuksen viidakossa.


Uutta kasvua ilmaantuu


Ruukut ja muut tykötarpeet levitellään esiin


Pistokkaita leikataan
Siemeniä olisi kiva laitella kasvamaan, ei kylläkään kukkasia vaan kaktuksia. Nuo pussit ovat vain kirppikseltä ostettuja koristeita.Ruukkuja on mukava koristella, vaikka mosaiikeilla. Nämä ovat olleet jo vuosia käytössä.

Kierrätyskeskuksestakin löytyi hyviä "uusia" kukkaruukkuja, kuten nämä Arabian ruukut.Sitten sain vielä idean peltisten merkkaustikkujen uusiokäyttöön. Ongelma on ollut että kun siihen jotain kerran (permanent) tussilla kirjoittaa, siinähän teksti pysyy vaikka kasvi vaihtuu. Laitoin teipin palat tikkuun ja nyt voi tekstin vaihtaa helposti.

Pitkän hiljaiselon jälkeen on huippuhauskaa päästä kasvien kanssa puuhaamaan. Suunnittelen myös blogiin uutta välisivua kasvilistalle, jos malttaa irrottaa kädet mullasta näppikselle. Sain jo Vehkaviidakko-kuvan tehtyä...

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihana toi ruukku, jossa on korva =o)

sinisukka kirjoitti...

Liikkeellä on tämänkaltaista, juu...

Tii kirjoitti...

Aih, alkoi istutuskättä kutittaa :)

Jokke kirjoitti...

Hanna: joo siinä on tehty mosaiikkia astioiden kappaleista. Ne sopivat hyvin kukkaruukkuun, koska palat ovat usein kaarevia. Paljon vaikeampi laittaa tasaiselle alustalle.

Kevät on kasvattajan parasta aikaa! Kesällä sitten vain lannoitetaan ja katsellaan uutta kasvua.

Inka kirjoitti...

Ihania inspiroivia kuvia! Multa ja kasvit jotenkin taianomaisesti vetää keväisin sormia puoleensa :)

Kiitos kun muistutit kaktuksien kasvattamisesta! Lapsena laitettiin niitä siemenistä tulemaan ja ai että ne oli söpöjä pieniä!! Kuihtuivat kuitenkin ennen pitkää, harmi... Nyt ehkä paremmalla onnella!

Jokke kirjoitti...

Kaktukset on pienenä aivan ihkuja! Tai onhan ne kivoja myöhemminkin. Tykkään kun on kerrankin sellainen kasvi, joka ei valloita hirveästi tilaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...