torstai 8. maaliskuuta 2012

ZigZag-housut


Törmäsin jo syksyllä sattumalta netissä kivaan värjäys- tai oikeastaan värinpoisto-ohjeeseen, koska käytetään kloritea. Ihana siksak-kuvio! Sitten piti rynnätä kierrätyskeskukseen etsimään mustia farkkuja, eihän minulla sellaisia ole. Vinkki: kaikista ei lähde väri yhtä helpolla, joten kannattaa ensin kokeilla johonkin nurjalle. Tämäkin tärppäsi vasta toisilla housuilla.

Ohje oli shortseille, mutta on liian kylmä. Tein samalla teippitekniikalla pitkät housut. Tälläiset niistä tuli:Sitten tuli tunne, että niissä pitää ehdottomasti olla niittejä! Metsästin ahkerasti niittejä pari kuukautta kierrätyskeskuksesta, mutta yhtään purettavaksi sopivaa vyötä ei löytynyt. Työkaveri sanoikin, että niitit ovat muotia, joten ilmeisesti vöistä ei luovuta. Minä luovutin ja tilasin niitit Etsystä. Kaupassa oli myös ältsyn hienoja leopardiniittejä. Eikö olekin ihana!
Tein sitten lopulta myös revityn "Outsapop-puseron", jota yritin jo aikaisemmin kesällä. 20 sentin rekistä iso raitapaita. Ja taas on vaatekaappia täytetty edullisesti kierrättäen ja tuunaten. Vaatteiden lisäksi tarvitaan maalarinteippiä ja kloritea.Zigzag-kuvioinnin ohje löytyy:

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vau mikä asu! Leopardiniitti on kyllä piste iin päällä, ihan mahtava.
Kissaeläimellisenraidallista naistenpäivää!

Leena kirjoitti...

Täälläpäs on hauskaa. Löysin tänne Ihanan Virityksen kautta ja tilaan tämän nyt readeriin ja jään seuraamaan mitä hauskaa tulee seuraavaksi.

Inka kirjoitti...

Aika groovy! Siinä on kuosia vaikka muille jakaa, hienot! Itsekin juuri tein valkaisuoperaatiota mustille farkuille, pitääpä kirjoittaa postaus tänään.

Mustikka kirjoitti...

Nää on tosi kivat! T.lukijasi Kierken Design-kaupasta :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtava setti! Upeat niitit :)

Jokke kirjoitti...

Saila: raidat yes!

Leena: tervetuloa!

Inka: teippausurakka oli sen hintana, mutta kannatti.

Mustikka: Kiva tavata! Toivotan kauppaan paljon kävijöitä, paikka Sanomatalossa on ainkin hyvä.

Mun Tekemä: Jaa, mitenhän pysyvät pesussa...

nätti rätti kirjoitti...

siistit! ihan voisin laittaa nuo tsik-tsak-pöksyt vaikka omien tulevien prokkiksien listaan!

Jokke kirjoitti...

Se lista on varmasti pitkä mutta kyllä sinne täytyy saada siksakkia sopimaan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...