tiistai 26. tammikuuta 2010

Kierros kierrätyskeskuksessa, taas

Käsityöblogeissahan tuntuu olevan tapana hehkuttaa uusia löytöjä. En oikein tiedä kannattaako minun esitellä kaikkea mitä kirppikseltä tai kierrätyskeskuksesta kotiin raahaan, en paljon muuta ehtisi tekemäänkään. Tässä kuitenkin kokeeksi tämänpäiväiset: Ensin Marimekon pollapaita (vaihtelua raitoihin) ja t-paitoja. T-paidat ovat ihan vain käsityötarvikkeiksi.


Sitten askartelutarvikkeita ilmaistorilta: vihreää silkkipaperia, jotain muovisapluunoita ja kierrätyspaperikirjelehtiö. Pienen virkkuukoukunkin ostin (koru tulossa).

Lopuksi violettia muovia. En periaatteesta pidä muovista, mutta näille ajattelin olevan käyttöä askartelussa. Hammarplastin kulhoon laitoin samantien liisterit likoon. Hassussa neliapilan muotoisessa rasiassa lukee pohjassa "Vaasan", joten se on kaiketi jokin piparipurkki. En ole sattunut kaupassa sellaista huomaamaan. Eiköhän siihen majoitu jotain askartelutarvikkeita ;)

Sitten oli pakko ottaa vielä liisteröinnin lomassa yksi työkuva, koska huomasin yhtäkkiä, että liisteripaketissa on juuri samaa väriä... Mitä tästä seuraakaan, mitähän on tekeillä, se selviää kun Jokkemaa raportoi uuden kylpyhuoneen sisustuksesta.

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Innolla ootellen mitä tulee!
Arvaa mitä, meillä alkaa ensi viikolla perustellinen vessaremontti...kääk....

Jokke kirjoitti...

Voi ei, remontti harvoin menee niin kuin on suunnitellut. Minulla olisi vielä kaikenlaista pikkulaittoa. Ei violettia kuitenkaan...

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi! Kylläpä alkaa sormia syyhyttämään. Hamsteroin viime viikolla Lankamaailmasta alennuslankoja (vihreitä, by the way) ja nyt vain puikkoja pyörittämään.

Tuija K.

Jokke kirjoitti...

Kiitos, kiva kun ehdit käymään! Ja kylläpä minäkin siellä Lankamaailmassa kävin, pitäisi aloittaa yksi Hundertwasser-liivi.

Peikkonen kirjoitti...

Se neliapilapurkki on niitä pyöreitä näkkäreitä varten (joku kampanjajuttu) :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos Peikkonen! Arvelinkin että kekseille liian iso. (En syö näkkäriä, en ole koulun jälkeen syönyt, trauma nääs.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...