perjantai 22. tammikuuta 2010

Teemakoru tammikuu 2010


Helmetin tammikuun 2010 teema oli "koru Lumikuningattarelle". Jos teema on Lumikuningatar, en ole kovin ilahtunut. Mikään talveen liittyvä ei vaan inspiroi. Kokeilin kuitenkin kahta juttua, jotka olivat olleet mielessä: Helmiä tuikkukipoista ja virkattua muovipussia, "jääpuikkoja". Tähän niitä sai harjoitella ihan kylliksi. Pitihän kuvitella että on teatterin puvustaja. Isoa sen olla pitää. Tuikku”jää”helmet on täytetty vihreällä jämähuovalla, huovutuksista ylijääneillä paloilla. Huovutin lisäksi vihreitä hapsuja, ”kevätsipuleita”. Kaikki on kiinnitetty virkattuun metallilankaan. Tässä korussa kevät syö jo Lumikuningatarta kuin syöpä sisältäpäin ja pursuaa ulos. Lumikuningatar on hirviö kuten vampyyri, jonka aurinko tappaa. Annoinkin korulle nimeksi ”Kevät koittaa, kesä voittaa”. Sitä odotellessa… Off with her head!

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Heippa! Tulin katsomaan, että mitä väriä täältä sitten löytyy ja kyllä löytyi! Kivoja juttuja.Ymmärrän ne kaikki ihan tasan just kokonaan :)))))) hih! Ne vapaavirkkaustyöt ovat hauskoja...kannatan kaikessa vapaamenetelmää, en jaksa myöskään mitään ohjeiden mukaisia käsitöitä tehdä :D

Sinikarhu kirjoitti...

kyllä on komia ja tervemenoa talvi!!!

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Minä aina ihmetelenkin että miksi en muuta johonkin etelämmäksi, mutta olen kai vaan liian saamaton nysvä. Kyllä Suomesta täytyisi lähteä talveksi pois. Muistan kun joku joskus Helsingin sanomissa kirjoitti ihannetalvesta jotenkin näin: "Lämpötila -2 (toi on kyllä jo liikaa), joka yö sataa 2 cm uutta puhdasta lunta, maksimikesto 2 viikkoa." Tuon voisi juuri ja juuri kestää ;)

Hanna/Askarvismi kirjoitti...

Mahtavia ideoita, tosiaan suoraan kuin satunäytelmästä =)
Mites hei tuikkukippohelmien kanssa teit: onko yhteen helmeen käytetty siis yksi kippo, eli onko helmen alapuoli "ontto"? Vai kaksi kippoa jotenkin sisäkkäin toisiaan vasten?
Olipa sekavasti esitetty kysymys, toivottavasti tajusit.. :-)

Hanna kirjoitti...

Hitsi, tää on TOSI makee!!! t:Hanna

Sari kirjoitti...

Tuohan on ihan kuin jostain sadusta. Hyvän näköönen, eikä kyl kuvista ainakaa tullu mieleen, että siinä olis tuikkukippoja käytetty... :)

Jokke kirjoitti...

Oi, kiitos, kiitos! Kiva kun kävitte tutkimassa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...