sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ympyröitä siemenhelmistä

Näin taas netissä surffaillessani kivan kaulakorun. En tiennyt millä tekniikalla se on tehty ja surffailin vähän lisää. Asia ratkesi ja halusin kokeilla samanlaista. En tiedä onko tällä suomeksi nimeä, koska en ole siemenhelmien kanssa juuri puuhaillut, mutta englanniksi se on circular brick stitch. Tälläinen siitä tuli ja joulusta loppiaiseen teko kesti. Olin ensin vähän huolestunut, koska siemenhelmeni ovat kaikki vähän eri laatuja ja kokoja, mutta ei se haitannut, niitä voi ihan hyvin yhdistää näköjään. Tämä on ModPop:
Rannekorunkin sain tehtyä. Ympyrät on ommeltu ihan tavalliseen housunkauluskuminauhaan, joten rengas on joustava. Siksi ympyrät ovat suomumaisesti lomittain.


Sormuskin voisi olla kiva, mutta nyt tuo alkoi jo vähän kyllästyttää. Mietin koko ajan, että miksi kierrän ympyrää kun voisin mennä mihin vaan. Eli eiköhän freeform peyote tule vielä kokeiltua, luulen että se olisi mukavampaa puuhaa. Alkuperäisen korun on tehnyt ymmärtääkseni Leslie Rogalski, kuva on esim. tuolla:Ja tekniikkaneuvoja voi katsoa täältä:

http://www.beadwrangler.com/samplers/brickstitch3/bk3.htm

http://www.whimbeads.com/cart.asp?pg=classroom-freeform_peyote

7 kommenttia:

Vikki kirjoitti...

Tämä on kiehtova. Istuin eilen illalla ja yöllä nuotion ääressä joka on aina kiehtovaa, tässä on jotain samantapaista, sitä jää vain tuijottamaan. Tein jopa silmäjoogat kun seurailin näitä väriraitoja :)

Inari kirjoitti...

Aivan ihania molemmat!

Sinikarhu kirjoitti...

Taas kerran harmittaa kun ei tuo englannin taito ole toimiva eikä ohjeista ymmärrä. Nuo on ihania ihania. Vaikka niissä mennäänkin "vain ympyrää" niin ne on aika psykedeelisiä hyvällä tavalla. Tahtois oman myös!

Jokke kirjoitti...

Kyllä niihin varmasti löytyy ohje suomeksikin. En ole vain sattunut etsimään... Noissa ohjeissa on onneksi yleensä hyvät kuvat.

Hanna kirjoitti...

Waude, ovela ;o) t:Hanna

Peikkonen kirjoitti...

Tiilipistoahan tuo on, olisko circular sitten pyöreää..?

Huima setti, kelpais mullekin, vielä enemmän toivoisin että olis mun tekemä :D Tolleen tungetaan toisen reviirille ja ollaan vielä niin viitseliäitäkin ;)

Jokke kirjoitti...

Ei pelkoa, että ihan pian tulen reviirille takaisin, kyllä tuossa oli jo näin aluksi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...