perjantai 1. tammikuuta 2010

Pimeyden karkoitusta

Bussikortti vaihtoi väriä. Ja Jokkemaahan kannattaa kaikkea vihreää. Tein uudelle kortille sävysävyyn perukkeen, jolla sen voi kiinnittää kassiin. Siinä on puuvillanauhaan letitetty pimeässä loistavia muovitähtiä ja glittertähtiä. Jokohan bussikuski huomaisi pimeällä pysäkillä värjöttelevän kulkijan? Koska tällä voi pysäyttää ohikulkevan joukkoliikenteen, sen nimi on tietysti Showstopper. (Ja on minulla heijastimiakin joka lähtöön). Tähtösistä riitti vielä korvakoruiksikin.
Alkutalven 2009 innostuksen aihe oli pimeässä loistavat korut. Haalin kierrätyskeskuksesta kaikenlaista loistavaa tilpehööriä ja ostin helmiä ja tein vielä itsekin Fimosta. Vasta muutamia on ehtinyt valmiiksi asti, mutta kyllähän tätä pimeää vielä riittää :( Tässä heijastin, jossa on pimeässä loistava kissa ja muovieläinkorvikset.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Turvallisuuteen kannattaa panostaa ja sen voi tehdä näin iloisestikin :)
Tulin juuri kotiin uudenvuoden vietosta, tämä on näin alkuvuoden iloinen uutinen että Jokkemaa on avattu. Ihanaa ja aina auki ei vaan kesäsesonkina.Onneksi olkoon ja innostusta ja iloa uuden luomiseen.
Terveisin Vikki

Jokke kirjoitti...

Kiitos Vikki, sinähän se minut tänne patistit. Minä tarvitsen välillä vähän potkua siihen aloittamiseen mutta kyllä sitten sujuu ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...