lauantai 2. tammikuuta 2010

Vapaasti virkattua: surrealistinen hartiahuivi

Kävin Helsingin kaupungin taidemuseon Surrealismi-näyttelyssä. Sillä oli seurauksensa. Tartuin villatakista jääneisiin lankoihin ja aloin virkata silmiä. Silmissä on keskellä huovutusta (virkkuun päättelystä jääneitä langanpäitä vapaalankahuovutuksena) ja helmiäisrinkuloita. Sain nuo rinkulat lahjaksi koruja varten, ne siis ovat itse asiassa helmiä, mutta minusta niistä ei tule kivaa korua. Keksin niille muuta käyttöä. Virkkasin myös muutamia päitä, pään perusohje on Villit virkkausmallit -kirjasta. Näin muodostuneet kappaleet on yhdistetty toisiinsa kolmion muotoiseksi huiviksi. Keksin tälle tosi tekotaiteellisen nimen: African queen screaming in Wonderland. Huisaa, eikö totta? Siinä on elokuvallinen, maalaustaiteellinen ja kirjallinen viittaus samassa pötkössä ;) Alla hieman yksityiskohtakuvia.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi "Huuto" on ihan mieletön:-). Hieno blogi, gratulerar!

Katja G.

ps. Miten olisi uutiskirje? Tilaan sellaisen heti, jos alat moista julkaista.

LauraN kirjoitti...

en osaa kuin tuijottaa, aivan uskomattoman upea huivi! O_O taitavasti toteutettu, upeat yksityiskohdat! tämon (käyttö)taidetta parhaimmillaan! :D

Vikki kirjoitti...

Miulla on ollut ilo tätä vähän hypistelläkkin, tässä se taas nähdään vain mielikuvitus on rajana. Ja tietysti taitoakin.

Helrii kirjoitti...

Hieno homma, että olet alkanut pitää blogia. Pidän sinun persoonallisesta tyylistäsi. Oikein odotin milloin tulee kuva tästä huivista. Olihan minullakin ilo hypistellä tätä. Tosi hieno siitä tuli. Nyt minuakin kiinnostaisi opetella vapaamuotoista virkkaamista. Täytynee lainata se Villit virkkausmallit kirja.

prudence kirjoitti...

a fabulous work of art - i love it :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...