lauantai 9. tammikuuta 2010

Ostin vihreitä vetoketjuja...


Siis ostin kierrätyskeskuksesta vetoketjuja. Hetken ideoituani keksin tehdä kaulakorun. Koristeena on nappeja, noin ensihätään. Riipus on viilipurkin pohjasta leikattuun läpyskään liimattu kukkanen, Borås cottonin kankaasta "Denise". Eli korumateriaalit ovat taas lähinnä peräisin roskiksesta. Riipus on kiinni vetoketjun vetimessä ja korun pituutta ja muotoa voi säätää. Tämä oli niin käyttökelpoinen idea, että lisää seuraa!

Tässä vielä joitain vanhempia nappikoruja:

Metellilankaan virkattuja nappeja. Riipuksena vanha Kellogs 3D-keräilykuva. Ruohikossa, hyeena tähyää saalista. Tässä keksin tuon riipuksen reunustamisen napeilla ja vetskarissa pääsin käyttämään sitä uudestaan.

Lopuksi vielä perusnappirivistöä, rannerengas ja kaulapanta joustavassa kuminauhassa.
6 kommenttia:

Vikki kirjoitti...

Mahtava idea jälleen taidan pikkasen varastaa ideanpoikasta kun miulla on noita nappeja niin paljon.Olen rehellinen varas :)
Kyllä siun vuorokauteen soisi 36 h

Jokke kirjoitti...

Kiitti Vikki, ota vain niin paljon nappeja kuin haluat. Ideat on ihan tyrkyllä hyödynnettäväksi. Kyllä täältä niitä taas pesee ja linkoaa. Yötä päivää.

Maija kirjoitti...

Heipparallaa! Tulin vastavierailulle ja tosi mielenkiintoinen blogi sinulla! Täytyy tutustua paremminkin, mitä kaikkea kivaa täältä löytyy =)

Faline kirjoitti...

Ihana idea tuossa vetoketjukorussa.:D

Jokke kirjoitti...

Kiitos ja tervetuloa uudestaan!

Inari kirjoitti...

Rakastuin vetoketjukoruun! Pakko varmaan kokeilla jotain samantapaista... Kiitos :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...