sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Tarzanin vessa, osa 2: paprutNiin kuin ehkä huomaatte, Jokkemaa on kaukana kaukana toisessa galaksissa kuin valkoinen kantrityyli ja ruusukuvioisilla särvieteillä päällystetyt laatikot (boring!). Kun tehdään decoupagea, Jokkemaassa otetaan kierrätyskeskuksen ilmaistorilta vanhoja National G:ta ja "Maat ja kansat" kirjoja, niissä on paljon mielenkiintoisemmat kuvat. Alkuperäinen idea oli tehdä paperimassakulho ja päällystää se lehtileikkeillä, mutta koska sain ruokalasta tyhjiä säilyketölkkejä, käytinkin niitä (hullu paljon työtä tekee jne). Toinen purkki on päällystetty myös sanomalehdellä ja silkkipaperilla. Tämä on vain roinan säilytystä varten. Toisesta tuli wc-paperiteline, kun pohjalle valettiin sementtiä ja siihen puukepakko pystyyn. Sementin pinnalla on koristeena kiviä. Ihan niin kuin kaupassa muka olisi mitään kelvollisia wc-paperitelineitä, sitä paitsi nämä olivat ihan ilmaiset. Ajattelin tehdä kuvista myös seinälle kollaasitaulun, mutta seinätila uhkaa loppua kesken...


Ei oikein kiinnosta myöskään se "itämainen kylpyläharmonia" vaan minun kylppärissä pitää seisoa yhdellä jalalla puupaalun päällä, kiivetä narutikkaita ja hyppiä skorpionien yli ja sitten EHKÄ pääsee suihkuun. Täällä voitaisiin hyvin kuvata seuraava kausi Selviytyjiä ;) Muuten edellinen wcpaperiteline näytti tältä. Kokeilin voiko verkkopaidasta tehdä kassin ja hyvinkin voi.9 kommenttia:

Inari kirjoitti...

Aivan mahtavia ideoita ja nerokasta kierrätystä. Ja verkkopaidoista voi siis näemmä saada jotain tyylikästäkin, vaikka ovatkin noin asioina aika kauheita...

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan loistavaa!! Tällainen keski-ikäinen täti-ihminenkin tykkää hurjasti, erityisesti uudesta wc-paperitelineestä!!! Taidan lainata ideaa....:D, että on sukulaisilla taas jotakin päivittelemistä!!
t. käsityöläissuuntautuva lastentarhanope

Jokke kirjoitti...

Inari: Saattaa olla että otin tuon verkkopaidan kierrätyskeskuksesta muunkin kuin hyvän värin takia, onneksi se ei sopinut päälle. Pujottelin helmaan nyörin, sehän on jo valmis nauhakuja ja oho, pikaverkkokassi oli valmis!

Kiitos Anonyymi! Eikä se ole ihmekään, sillä minäkin olen (uskokaa pois) keski-ikäinen täti. Minun sukulaiset eivät päivittele, ne ovat jo tottuneet ;)

Nipsutin kirjoitti...

Sinulla on kiva blogi. Juuri oikeaa asennetta. =) Tulen vierailulle varmasti uudelleen. Kiva kun olit jättänyt kommentin minulle niin löysin tieni tänne. =)

Johanna kirjoitti...

Heh! Minulla on yleensä säilykerpurkeissa pensselit ja kynät, mutta voishan se olla vessapaperitelinekin! Oma riisutuin telineeni aikoinaan taisi olla naula seinään ja rullan läpi pakettinarua. Sekin toimi kyllä. Mutta se oli silloin kun asuin viidakossa :)
(siis suomenmettässä kylläkin)
Tuo verkkokassi on ihan super.Vanhoista t-paidoista kyllä kans saa mitä vaan, esim viidakkovessan mattoja....jossain päin blogiani on semmonen virkattu-
aika monella värillä.

Jokke kirjoitti...

Tervetuloa Nipsutin! Hyvä että sinäkin jätit viestin niin minäkin osaan tulla takaisin, eipä aina muista missä on tullut käytyä...

Johanna: Arvaapa mistä minun vessanmatto on tehty? T-paidoista tietysti! Mutta eri tekniikalla kuin sinun. Huomasin sinun maton heti, ihanat värit!

Ai niin ja olen tehnyt useita kasseja sellaisista ohut olkaimisista topeista, helma vain ommellen kiinni, olkaimet ovat valmis kantokahva.

Mags kirjoitti...

Tää topista veskaksi -idea on kyllä hyvä, kiitos!

katri kirjoitti...

Ihanaa Jokke! Sun blogisi on huippu. Samoin vessasikin. Toimii! Erityisesti allas ja sen ympäristö mosaiikkeineen saa pisteet.

Sellainen vaan tuli mieleen, että onko viidakossa vessapaperia? ;)

Jokke kirjoitti...

Hui, Katri pelottelee. Vaikka minulla onkin paljon kasveja, niistä loppuisi lehdet aika pian, jos niitä pitäisi käyttää vessapaperina. Täällä viidakossa on paperiakin ja sitä nyt en sentään ole vielä tehnyt itse ;) Vaikka muuten paperin tekoa olenkin kokeillut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...