torstai 16. joulukuuta 2010

(joulu)koristeet: myytävänäkin

Kun kerran aina välillä kysellään myynkö minä jotain, niin tässä olisi (vai pitäisikö siis ehkä mennä jonkin Etsyyn?). Tein joku vuosi sitten myyntiin tällaisia kierrätettyjä lamppujoulupalloja. Niitä oli yhdessä sisustuskaupassakin myynnissä muutama, mutta vanhaa varastoa löytyi vielä kaapista. Tuo yläkuvassa oleva vihreäraitainen on oma, mutta kaikki tuolla alempana, yhteensä 6 kappaletta joutavat uuteen kotiin. Myydään siis yksittäinkin. Näissä on kyllä se ongelma, että postittaminen on käytännössä järjetöntä, koska paketille tulee toppauksineen varmasti jokin käsittämättömän korkea hinta. Kätevintä olisi tosiaan saada pallot myyntiin johonkin myyjäisiin tai puotiin, muuta milloinkas minä sellaiseen ehtisin. Pallojen hinta on 3 euroa kappaleelta. Mahdolliset kyselyt osoitteeseen jokkemaa at yahoo piste com. Nämä ovat siis rikkinäisiä hehkulamppuja, ei enää valaisuun ;)


4 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Aivan hurrrmaaviaaa!! Millä ihmeellä lampuissa pysyy maali tai koriste?? Lasimaalillako?? Muuten nyt "se" on mullakin - siis BLOGI!!! Tervetuloa :)

Jokke kirjoitti...

Lasimaalia tuo on, löytyi jotain purkinpohjia. Koristeet taivat olla erikeepperillä eivätkä ihan kauhean tiukassa olekaan. Ompa kiva että pääsen vastavierailulle!

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Mä jämähdin nyt tänne sun blogille. Toi lamppujen maalaaminen joulukoristeiksi on kyllä aivan yliveto idea. Tosi ihania.

Jokke kirjoitti...

No saahan täällä viettää aikaa :) Sisustuslehdissä on näkynyt viime vuosina eri tavoin koristeltuja lamppuja, paperillakin voisi päällystää.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...