torstai 2. joulukuuta 2010

Kelim-tyyny

Kierrätystilkkutyön viimeinenkin käsityö on valmis. Siitä tuli putkityyny. Kurssikaverit arvuuttelivat, että onko se kassi. Siitä keksinkin, että tämä ei olekaan vain passiivinen tyyny, vaan toimii myös aktiivisesti varahuovan säilytyspussina. Säästyipähän hankkimasta täytettä ja huopa ei enää pyöri orpona milloin missäkin. Täytyy vain vähän muuttaa suunnitelmaan tuon "tyynyn" sulkemisen suhteen, se kun nyt sitten pitää saada välillä aukikin. Nauhat ehkä?


Materiaalit ovat: kelim-mattojen paloja, pellavahousuja, simpukkavyö ja pellavalankaa. Mattoja lukuun ottamatta kierrätyskeskuksesta. Mukana ovat ne itse teevärjätyt ja painetut pellavat. Pääsimpä kokeilemaan hapsuja, joita on tarkoitus tehdä aika paljon lisää. Joskus.Inspiraatio: ihanat intialaiset kirjonnat ja korut, simpukat, haalistuneet värit. Keräilykohteet. Pidän paljon enemmän kuluneesta ja kauhtuneesta kuin uudesta ja kiiltävästä.

6 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Minä tykkään näistä:)

Hanna kirjoitti...

Oi, Kylläpä siitä tulikin ihana. Tykkään kovasti ja värit natsaa tosi hyvin yhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Hurrrmaava!! Hauskasti käytit noita simpukoita, mullakin niitä pyörii jossain vailla kohdetta! Ehkä matkin sua :)
sinisukka

Hanna/Askarvismi kirjoitti...

Aivan upea, olenkin aina miettinyt, mihin noita simpukoita käyttäisi, olen joskus hamstrannut sellaisia tosi makeita violetteja jostain reissusta..

Irma kirjoitti...

Hyvältä näyttää!:)

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Simpukoitahan pitää laittaa ihan kaikkeen, koska ne ovat ihania, melkein yhtä ihania kuin sulat. Katselin tässä vasta yhtä kelim-mattoa, joka oli ihan reikäinen ja repaleinen. Just sen olisin halunnut, onneksi postimaksu oli niin suuri, että en sitten viitsinytkään ostaa. Kummallinen se vanhan viehätys.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...