perjantai 24. joulukuuta 2010

Vapaasti virkattua: JoulupuuJokkemaan joulupuu on tällä kertaa virkattu. Tai ei se ole itse virkattu kokonaan, vaan ostin pipon(?) eurolla kierrätyskeskuksesta. Kassatäti kysyi, että ei kai se ole sinun tekemä, näyttää niin samalta :) Virkkasin siihen lisää hörsöä, jota siinä olikin jo ihan kiitetettävästi ennestään. Pihalta löytyi hyvä poppelikepakko varreksi ja vanha maalattu lampunkupulasipurkki jalaksi. Kuusen sisällä on kuplamuovimytty. Alla alkuperäinen pipa. Kuusi vierailee nyt "mummolassa". On se varmaan yli metrin korkuinen.Muoks: Unohdin jo, että pipokuusen lisäksi piti kertoa hienosta lapaskuusesta, jonka Itkupilli Enkelten kaupungista esitteli. Siihen saisi kerätä aika määrän lapasia, mutta tosi hauska se on. Pipon kanssa pääsi helpommalla.

5 kommenttia:

trina kirjoitti...

Onpa hauska joulupuu =) Hyvää joulua!

Mama Elf kirjoitti...

Aivan ihana kuusi. Tämän idean pistän piiloon aivoihini, kunnes on se aika ettei tarvitse kuusta lapsen takia. Sitten voin loihtia jonkun saman tyylisen...Ja kassan täti oli oikeassa että joky oli jo virkannut varsin oman tyylisesi pipon!

Jokke kirjoitti...

Kyllähän se tuntuu ihan omalta. Näppärä pakata pois tai pistää sitten päähän joulun jälkeen, ei siinä missään liimaa ole...

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Onpa tosi hauska, mä olen niin inspiroitunut täällä sun blogilla, että sormet syyhyää virkkuuhommiin. :)

Jokke kirjoitti...

Siis virkkuuhommiin vaan :D arvaas mitä minä teen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...