keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kankaan kovetustaViimeisiä kursseja viedään. Viikonloppuna oli koruja poppanasta -kurssi. Koska poppana on niin pliisun väristä JA minulla on aivan liikaa matonkuteita, käytin siis kuteita. Sain valmiiksi sormuksen ja riipuksen tai rossin. Muut osat vaativat vielä kokoamista. Ihmeesti se kovetusaine (joka siis on kaikin puolin kuin erikeepperiä) kovettaa kivikovaksi, mutta en pidä sen muovimaisesta pinnasta. Kangaskorussa on minusta se juttu, että se on pehmeä ja aine vie sen pois. Ehkä jos olisin ninja ja haluaisin tehdä kankaasta tappavia heittotähtiä... mutta en oikein ihastunut tököttiin, vaatii sulattelua.


4 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Mä oon kovettanut mm. virkattuja lumihiutaleita vesi-liimaseoksella, mut en kans hirveesti välitä siitä muovimaisesta lopputuloksesta.
Kiva toi rossi vai mikälie!

Kokox kirjoitti...

Hauska koruidea korvan taakse kokeilua odottamaan.... tuo kukkanen on hieno!

Nzqu kirjoitti...

Tosi kivoja koruja! Ja ihanat värit. Eikös tuollaiset saisi pysymään kasassa ilman mitään kovetusainettakin, jos tekee tarpeeksi tiukkaa?

Jokke kirjoitti...

Ei noissa se kovetus ole ehkä ihan pakollinen, on tiukkaan ommeltu. Mutta esim. sormus kestää nyt vettä. Se rinkulaosakin on kuin rautaa, kova ja kiiltävä. Vaikka tuskin silti pesisin käsiä ottamatta sormusta pois. Luulen että vähempikin kovetusaine riittäisi, ei tulisi sellaista inhottavaa muovikuorta.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...