keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Pöllöt lahjat

Meillä oli taas päätetty että ei lahjoja, paitsi jos sattuu jotain tulemaan mieleen. Oli niitä sitten muutamia ihan pikaisesti tehtävä kun tuli ideoita. Tuo yläkuvan pöllöpallura on sellainen... ideavarkaus... Etsyssä näin, mutta en löytänyt myyjää enää. Anteeksi. Katsoin vain kuvasta, että on helppo tehdä itse. Törmäsin toisaalta askartelukaupassa kivoihin puuleimasimiin ja ostin pienen pöllöleimasimen. Käytin sitä rintakoruun. Materiaalit pellavaa ja villakangasta (housut ja hame kierrätyskeskuksesta).

Toisena pikapainohommana käytin vanhaa shabluunaa ja tein pari viikinkisoturin tiskirättiä. Toivottavasti väri kiinnittyi, en tiennyt tuon rätin silityskestävyydestä. Jokkemaahan jäi oranssi kissa pinkissä hattarasateessa. Testailin tussin ja kangasvahavärien tarttumista rättiin.


ps. jokohan sitä jää loput joulujutut ensi vuodelle, saas nähdä. Ostinhan mm. itselleni jotain "kannata käsityöläistä" -tavaraa. Yleensä olen huono asiakas ja vain teen itse, mutta välillä täytyy sitten tukea edes vähän ammattilaisia.

6 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Söpöt pöllöt! Minulla tiskirättien kotipainanta on jäänyt vain haaveeksi, en ole mistään löytänyt rättikangasta!

Mama Elf kirjoitti...

tykkään pöllöistä, ihania palluroita. Voisikohan tuota ideaa varastaa eteenpäin. Tuo oli kovin kieliopin vastaista, hehe!

Saana kirjoitti...

Ihania pöllöjä lahjoja. :)

Tykkään kovasti varsinkin tuosta toiseksi ylimmässä kuvassa olevasta pöllö-rintakorusta. Kiva idea kaiken kaikkiaan.

Jokke kirjoitti...

Sonja: ostin tiskirätit askartelukaupasta. Ei se ole kangasta vaan sellaista, mitä se nyt on kun pöytää pyyhitään. (olen ihan onneton kotitalousasioissa)

Mama Elf: niin, ne olivat noita yksinkertaisia "valmistustapa selvinnee kuvista" , liian suuri houkutus, kun ei tarvitse edes miettiä että miten tuo on tehty.

Saana: kiitos, rintakoru olikin jo vähän enemmän itse keksitty vaikka onhan esim. Etsy pullollaan jotain samantapaista. Sattui vaan sopivat materiaalit olemaan käsillä.

Anonyymi kirjoitti...

Teillä ei sitten ollutkaan "pöllömpi" joulu.
Ihania uusia ideoita kaikki.
Hyvää uutta vuotta !

Jokke kirjoitti...

Kiitos Anneli, hyvää uutta vuotta myös sinulle!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...