tiistai 21. joulukuuta 2010

Tulikäärme (tai kuusi)


Kun kurssit on käyty, niin ehtii vähän virkatakin. Verryttelyksi kaivoin esiin keväällä kierrätyskeskuksesta ostetun lasten villapuseron (hinta 30 senttiä), joka piti huovuttaa. Leikkelin sitä kappaleiksi, vähän huolimattomasti, mutta kauniin värin takia kiedoin sitä yllättäen päällekin. Siitä tulikin monella tavalla päällä pidettävä hartianlämmitin ja hihattimet. Mietin häivytänkö lettikuviot vai korostanko niitä. Korostin ne sähäkäksi tulikäärmeeksi. Lämmittää ihanasti. Eli liian pieni villapusero on avattu yhdeltä sivulta ja hihat on irrotettu. Neuleen päälle on virkattu hörselöitä. Siis en todellakaan ole itse neulonut...

Tämä oli minulla päällä pikkujouluissa ja kun myöhemmin katselin kuvia sieltä, luulin hetken bonganneeni itseni jostain kuvasta, mutta se olikin vain joku viherkasvi. Ööh... olen kyllä kuullut seinäkukkasista... Kokeilin kotona työntää käden viherkasvien joukoon ja se toden totta hävisi näkyvistä. Mahtava naamio tähän vuodenaikaan. PIM, olen joulukuusi! Tähti vain latvaan.

5 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Tooosi ekologinen joulupuu :D:D eipä tarvis imuroida neulasia pitkin vuotta!! Täällä tykätään taas, kuinkas muuten! Nautinnollisen leikkimielistä!

Peikkonen kirjoitti...

Nupissa kun välähtelee ideoita niin usein kun sulla, niin on tähtikin omasta takaa :) Tosi hieno!

Mama Elf kirjoitti...

Onpa mukavaa uusiokäyttöä! Tarvitsee vissiin alkaa kattomaan noita omia vanhoja villapaitoja sillä silmällä...hörsötystä peliin! ja ihan ihana väri myös.

Tii kirjoitti...

Onpa hyvännäköinen käärmekuusihuivihihatin!

Jokke kirjoitti...

Kiitokset, mutta ei täällä kyllä tunnu kovinkaan säteilevältä :) Ois kyllä pitänyt olla joku tähti tuossa kuvassa mukana tai edes kuvamuokata vähän. Villapaidan väri oli minustakin erityisen hyvä viherturkoosi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...