keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Vanhat kirjatVanhat kirjat ovat kauniita, askartelumateriaaliksi tai vain pinoiksi. Löysin juuri ilmaistorilta tuon yllä olevan kirjan, siinäpä muutama yksinkertainen ja perinteinen joulukoristevinkki. Olenkin käyttänyt aikaisemmin ihania marmoroituja kirjankansia koristeisiin ja sivuistahan voi taitella, ommella ja liimata yhta sun toista. Jonkin lehden (ehkä) vinkin mukaan tein aikoja sitten myös valokuvakehyksen kirjan kansista. Kuten pikkuväen kirja osuvasti toteaa: valmistustapa selvinnee kuvista. Hyvin sanottu! Niinhän se yleensä tekee.

Pohjimmaisena Sanna Annukan suunnittelema lahjapaperi "SunFlower". Joulumyyjäisistä tarttui mukaan.

3 kommenttia:

Mama Elf kirjoitti...

Heissan Jokke! tulin vastavierailulle ja täällähän on tosi inspiroivaa ja vihreää...Blogisi onkin nyt mun "joululomalukemisia" listalla, kun nämä tonttuhommat ovat liian aikaaviepiä lukemiseen (Siis oikein kunnolla blogin kahlailuun). Toi tähtinauha on kiva, taidanpa yrittää sitä, jos en tänä vuonna, niin ensi vuonna. On kirjakin jo mielessä siihen valmiina.

virkattu lintu kirjoitti...

Onpa kivan näköinen tuo pikkuväen kirja!

Vanhat kirjat ovat kyllä mahtavaa askartelumateriaalia. Mekin juuri leikeltiin yhden vanhan kasvikirjan sivuja joulukortteihin.

Jokke kirjoitti...

Tervetuloa Mama Elf! Kauniita kirjojakin kertyy ihan liikaa, mutta kun ilmaiseksi saa. Minä voisin laittaa ihan vain sellaisen "koristekirjahyllyn" kirjoista, joita en aio lukea mutta ne näyttävät kivalta. Tavarahulluutta se on!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...