torstai 23. joulukuuta 2010

Pahvi paremmaksi

Kuinka tehdään joulua roskiin menevistä arkistokansioista? No, tuo Skannon alesta ostettu kuviotela on suureksi avuksi. Sillä vetäisee kerralla vaikka mistä sanomalehdestä hienot lahjapaperitkin. Seinään en ole sitä ehtinyt kokeilla.Mukana myös karttakirjat. Koristenauha kiertää maailmaa. Terveisiä ja hyvää joulua ainakin Köpikseen!

Vanhoista pahveista saa nopeasti tavallisilla toimistotarvikkeilla (paperileikkuri, reijitin) pakettikortteja, kuten työkaverit ovat jo huomanneet ;) Eipä mene kahvitauotkaan lorviessa. Ja Jokkemaan lahjoihin liitetään tietysti aitoa käsityötä todistavat laput. Leimasimet on kaiverrettu pyyhekumeista (Ei, niitä en pöllinyt työpaikalta).

5 kommenttia:

Mama Elf kirjoitti...

Kivoja kumileimasimia sulla, tätä tarttis yrittää. Millä kaiverrat leimasimet, onko hyviä vihjeitä? Musta tuntuu, että multa ei onnistuisi kaivertaminen, mutta yrittämättä en tiedä.

Henrietta kirjoitti...

Tosi hyvä toi tela, jaksaiskohan mennä ens viikolla Skannoon katsoon oisko vielä. Saiskohan tuollaisia tilattua jostain netistä!!
Jos haluat leimasimen omalla nimelläsi jossa lukee handmade ja maksaa vain n. 6 euroa käyppä blogissani katsoon tiedot.
http://hassinen.blogspot.com/2010/12/leimasinstamps.html
Tilasin itselleni kolme erilaista olivat niin ihania. Hienoo että löysin tänne ja jään "vakioasiakkaaksi" aina ihana katsoa mitä kaikkee muut väkertelee.

Jokke kirjoitti...

Mama Elf: Olen kaivertanut sellaisella pienellä "mattoveitsellä" tai en tiedä sen nimeä, sellainen katkaisuterä. On minulla jossain jotain linokaiverrusvälineitäkin, mutta missä? Jokin pieni terävä veitsi käy.

Henrietta: tela on jo muutaman vuoden vanha, mutta olen nähnyt noita rauta- tai maalikaupoissakin.Seinän kuviointiin se on ilmeisesti tarkoitettu.

Emilia kirjoitti...

aivan mahtava idea kaivertaa pyyhekumeihin, toi on varsinkin tosi kiva tuo käsin tehty (:

Jokke kirjoitti...

Pyyhekumi-idea ei ole oma vaan jostain paperiaskartelukirjasta napattu, vuosia sitten. Eikös noita ole nyt viimeaikoina jonkun verran näkynyt liikkeellä, vaikka ainakin skräppääjät taitavat käyttää ostoleimasimia?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...