sunnuntai 19. joulukuuta 2010

RäsyRisuKas tässä on Jokkemaa ilmainen (joulu)puu eli värikäs RäsyRisu. Tein ensin pienen korun, päällystin pienen oksan villalangalla (kuva alinna). Tuumailin sitten, että ison risun päällystäminen olisi aika työlästä... PAITSI jos käyttääkin matonkudetta! Vaahteran oksa on hyvä, koska se on aika tukeva ja haarainen ihan oksan kärkiin asti (oli sattumalta kaadettu vaahtera talon lähellä).

Puussa pitää olla koristeita, joten avasin lintukirjan ja piirsin mallista muutaman lintukuvan. Ompelin lehtinauhoja karttakirjasta leikatuista läpysköistä ja tein lisää matonkudetupsupalloja. Kankaankovetuskurssilla kovetin virkatun tähtösen. Materiaalina on siis pääasiassa matonkudetta, vähän paperia. Valitan huonoja kuvia :( Eihän täällä näe eteensä!

Idea päällystykseen on osittain Leethal: Make a scrap-yarn-wrapped branch decoration

4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Taas jälleen kiva idea.Langanpätkille tulee hyvää käyttöä, joita taitaa kertyä kaikille.Resuja räsyjäkin löytyy monelta.Tämä on aika mielenkiintoinen blogi!Minunkin ideat alkavat rönsyillä.
(Lapsena ollessani tehtiin pääsiäiseksi kukkia maljakkoon siten, että solmittiin kreppipaperinauhan pätkiä koivun varpuihin.)

sinisukka kirjoitti...

Voi jukra :) Aivan loistavia!! Meillä päin (täällä maalla) lentelee ilmaisia risuja joka lähtöön :D Ihana tuo kovetettu koriste!!

Lumikko kirjoitti...

Aika ihana!

Jokke kirjoitti...

Kiitos, ja ihan ilmainen, ei tarttenut ostaa mitään. Se on aina hyvä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...