lauantai 15. tammikuuta 2011

Huopapallurat
Ai kun kiva, pääsin siis taas huovuttamaan! Värjäystä jo alustavsti kokeiltu, kuvat vielä kamerassa. Tässä onkin esillä vanha koru, johon kokeilin huopallosten yhdistämistä metallilangasta virkkaamalla. Se on ollut vähän testikäytössä, kun en oikein luota ohuen metallilangan kestämiseen, on se ennenkin pettänyt. Mutta koska tämä nyt ainakin toistaiseksi on kestänyt ja minulta tilattiin huopakoru, myin tämän sitten suoraan kaulastani. Hyvää matkaa uuteen kotiin!

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Suloisia huopapalleroita! Ja kiitos alla olevista linkeistä. Tosi hieno tuo kuva työhuoneeseesi!

Mama Elf kirjoitti...

Ihana koru, ei ihmekääm, että ihmiset tilaavat. Kyllä tekisi mieli kokeilla. Liikaa ideoita täällä...En olekaan koskaan kokeillut pallosten tekemistä, vaikka useat ovat kertoneet sen olevan suhteellisen helppoa. Tuo metallilankaidea on kiva, tykkään metallin kovuudesta huovan pehmeyden kanssa ja huovan massiivisuuden ja metallin sirouden vastakohdasta

Jokke kirjoitti...

Satu: se oli kyllä ihan rehellinen heräteostos. Ihan muuta olin Etsyssä etsimässä.

Mama Elf: Minusta palloja on ihan helppo tehdä. Käsissä saippuan kanssa pyörittelen. Yritinkin saada palloset ilmavasti "leijumaan", ja virkattavaa metallilankaa sattui olemaan. Se koruvaijeri olisi kaiketi kestävämpää, en ole sitä koskaan kokeillut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...