torstai 27. tammikuuta 2011

Vapaasti virkattua: viherhiukkanen


No laitetaan nyt tämä kukkaro, vaikka muutakin on jonossa. Olipa kiva tehdä, pitää varmaan virkata lisääkin!

Tekniikka: vapaavirkkaus, ohje: ei ole, materiaalit: huopapalloja ja puuvillalankaa. Koko on lähes käsiväskyn luokkaa, joten olkahihnakin löytyy. Kehyksestä ei mennyt läpi kuin kovin ohut neula. Olisin mielelläni ommellut kiinni vähän paksummalla langalla. Olin vielä jotenkin kiinni vanhassa ja tein pussin kahdesta puoliskosta vaikka oikeasti vapaavirkkauksella voisi tehdä ilman saumoja. Seuraavaksi sitten. Takapuolella on yksi huopapintakokeilukappale. Noista kaikista möykyistä ja kikkaroista minulle tulee mieleen jokin viherlevä.ps. palaan tunnustuksiin paremmalla ajalla vaikka viikonloppuna.

8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kivan näköinen pussukka. hyvät värit!

Tintin kirjoitti...

Ihana!

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Tosi sulonen pussukka, mulla alkaa täällä aina sormet syyhytä hommiin. Niin on ihania ideoita aina. :)

Mama Elf kirjoitti...

Ihanat värit ja virkkaukset kuten aina täällä. Voi kun sais itse aikaseks. Ehkä kannattais lähteä roikkumasta netin äärestä ja käsitöihin...

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Ostin ihan yhden uudenkin lankakerän, hapsujen jaden vihreän. Se on nyt tällä hetkellä paras vihreä. Tai siis se kivi jade on aika vaaleaa, mutta minä sanon nyt tuollaista hiemen tummempaa turkoosin tapaista "jadeksi". Tai smaragdiksi... en tiedä.

sinisukka kirjoitti...

Jukra!!! Käsittämättömän upea!!

noflik nifelje kirjoitti...

OOh I ike this one very much.What a beautifull colors. Thanks for your visit and lovely comment on my blog! Have a nice day!
Petra

Jokke kirjoitti...

Thank you Petra, I'm glad you dropped by :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...