lauantai 1. tammikuuta 2011

Möö ja grrr

Sitten sitä jotain ihan muuta vaihteeksi. Uuden vuoden suunnitelmissa on ainakin lisää huovutusta.


Jos metsään haluat mennä nyt... tässä on muutama useita vuosia vanha huovutustyöni. Kyllähän seinällä pitää olla hirvenpää, joten huovutin sellaisen solumuovista veistämäni rungon päälle (märkähuovutusta, ei neulaa). Yksisilmäinen susi on naamari, siellä ei siis ole mitään sisällä. Ohje naamioiden tekoon löytyy Gunilla Paetau Sjöbergin kirjasta Huopa, käyttötuotteesta taiteeseen. Lasisilmä on ostettu eläinmuseon museokaupasta, möivät eläinten täyttämisestä ylijääneitä hienoja silmiä. Toinen silmäaukko on vain aukko, täytyyhän naamarista nähdä uloskin.


Kas siksi siis tuo edellinen taxidermy ideavarkaus ;) Olen huovuttanut eläimiä, mutta en virkannut, vielä. Virkkaustakin on tulossa, mutta ei nyt alkuun kylläkään eläimiä.


8 kommenttia:

Mama Elf kirjoitti...

Heippa! Kävin katselemassa kuvia edellisen merkkauksen taiteilijoista, hienoja olivat JA niin ovat sinunkin. Aivan mahtava hirvenpää! En tykkää täytetyistä eläimistä erityisesti paitsi eläinmuseossa, mutta tollasen huovutetun vois vaikka laittaa seinälleen! Ja susi naamio on todella hieno. Ajattelinkin jo kuvaa katsoessani, että onpas hieno silmä! Eipä silti se silmä ei tee sutta, huovutus tekee. Sun tarttis selkeesti tarjota tollasia johonkin näyttelyyn.

Irma kirjoitti...

Ihan mahtavan upeita nuo eläimesi, ihaillen katselen niitä!!

Irmeli kirjoitti...

Kyllä nää on taas nii hienoja. Ihanaa että on taitavia ihmisiä!

Tuo mama Elfin idea tehdä näyttely olisi hyvä ja oikea ratkaisu! Näitä sun töitä kehtais näyttää isommallekin yleisölle!

Tintin kirjoitti...

Hauskaa alaknutta vuotta ja onnea blogillesi.
Tämä on oikea hyvän mielen lähde. Kiitos!

Nzqu kirjoitti...

Vau, miten hienoja! Mielummin sitä tuollaista hirvenpäätä katselee, kuin oikeaa täytettyä. Susi on hieman pelottavakin, voisi sydän tehdä pari ylimääräistä lyöntiä, jos yht'äkkiä siihen jossain (pimeällä) törmäisi.

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Tintin, oikein hyvää uutta vuotta sinullekin. Nuo ovat olleet sellaisissa pienimuotoisissa näyttelyissä (työväenopisto yms.). Kovin ovat jo vanhoja, pitäisi kokeilla osaisiko jo tehdä vähän parempia. Minä en ole koskaan pelännyt mitään eläimiä!

(ai tämä on vaikeaa kirjoittaa, kun täytyy juosta välillä sekoittamaan väripataa)

Katri kirjoitti...

Huikean hienoja otuksia!

Jokke kirjoitti...

Kiitos Katri! Tekisi aina välillä mieli aloittaa jotain isoa pehmoeläintä, mutta ei ei sopisi mihinkään.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...