keskiviikko 12. tammikuuta 2011

1-vuotis arvonnan tulokset

Oi kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille! Oli mukava saada niin paljon onnitteluja, mutta muistakaa, että voitte käydä Jokkemaassa vain ottamassa värikylpyjä, ei tarvitse harmitella, jos ei keksi mitään sanottavaa. Jos juteltavaa löytyy, onhan sekin hauskaa. Tulihan siinä jo kehittämisvinkkikin, että lisää arvontoja :) Täällä kulkee niin omia polkujaan, että ei aina osaa eikä hiffaa hyviä juttuja. Täytyy vaklailla mitä blogistaniassa on liikkeellä... niinhän tämä arvontakin on tänne tuotu.

Asiaan! Ihan lapuilla mentiin taas, saa vähän askarrellakin. Arvontakäpälä kurotti pinkkiin pönttöön ja sieltä löytyivät voittajat. Palkinto nro 1 (kaulakoru ja sormus) menee MIUKULILLE. Onnittelut! Palkinto nro 2 (sormus) osui SARTSALLE. Onnea myös hänelle. Kiitokset vielä kaikille osallistujille. Yhteystietoja odotellaan osoitteessa jokkemaa at yahoo piste com.


4 kommenttia:

miukuli kirjoitti...

Wuhuu!!! Mä oon voittanu jotain!
Mulla on yleensä niin huono arpaonni kun olla ja voi...Mutta tänä vuonna onnetar suosii sitten urakalla: Jokkemaan arvonnassa ja marttojen jouluarvonnassa, johon otin osaa eräillä myyjäisillä! Kiitosta vain!
Pistän osoitetta tulemaan pikapuoliin!

Sartsa kirjoitti...

Samat tuuletukset, kun edellisellä kommentoijalla! :D Laitoinkin jo sähköpostia.

Jokke kirjoitti...

Minäkään en koskaan voita mitään :) tarvitaan siis lisää arpajaisia ja lisää voittomahdollisuuksia! Voitot ovat jo lähteneet Jokkemaasta.

miukuli kirjoitti...

Tänne on saapuneet perille! Suuret kiitokset :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...