sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Vanhaa puuta

Jatketaan vähän tunnustusten merkeissä: Asioita joista pidän, tai siis tavaroita... Ai kun pidän vanhoista puuesineistä, etenkin sellaisista joissa näkyy työn jälki, ei liian viimeistellyistä. Kesällä löytyi kirppikseltä mm nämä: kulho ja suolalintu. Olettekos nähneet tuollaista suolapurkkia? Minä en ollut ennenkuin ostin yhden pienen museokaupasta. Sitten tiesinkin heti kirppiksellä mikä tuo on. Olisi siellä kyllä vielä suolaakin sisällä... vihje, vihje. Puinen pää on irrotettava tulppa.Kesällä oli niin helppo kuvata, tai ainakin valoa riitti. Mutta tänään onneksi paistaa pitkästä aikaa viikonloppuna! Pitää rientää kuvaamaan rästissä olevia valmiita käsitöitä!

4 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Kauniita esineitä! Suolalintu on erikoinen mutta niin hieno käsityö että.

Jaana kirjoitti...

Aivan upea lintu. Tuota en tiennytkään, tulisipa minuakin vastaan suolalintu!

Mama Elf kirjoitti...

En tiennyt minäkään suolalinnuista, mutta nyt tarkkailen silmä kovana kirppareilla, kun olen käymässä. Ihana kulho, pidän itsekin kaikesta puisesta ja käsintehdystä tavarasta.

Jokke kirjoitti...

On vähän huonosti vissiin minulla kierretty kansatieteelliset museot, kun en ollut ennen nähnyt. Ehkä jossain tuohitekniikkakirjassa olisi ohje? Ei se toisaalta ihan kauhean vaikealta näytä ja jos tuohityöt on hallussa, varmaan älyää miten se on tehty.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...