perjantai 14. tammikuuta 2011

Välähtääkö?

Kuva: vintagescrewball

Ostin tuollaisen kirjotun kuvan tuomaan puhtia työhuoneeseen, tai eihän minulla vielä ole mitään kunnon työhuonetta mutta ehkä joskus. Aina voi unelmoida. Kuva tuntui jotenkin niin sopivalta ja siitä tuli joululahja itselle. Kuva tuli laitettuna tavalliseen ikea-kehykseen ja minun täytyy kyllä tehdä sille jotain. Tuo valokuva on vain nettikaupasta napattu, en halua esitellä sitä tylsää kehystä. Katsotaan mitä ideoita tulee muutoksen suhteen ;)


Lueskelin ihan hauskaa juttua luovuudesta Etsyssä, ei mitään maailmaa mullistavaa, mutta eikö usein tunnukin vähän epätoivoiselta, että kaikki on jo keksitty ja tehty? Jutun voi lukea tuolta: http://www.etsy.com/storque/seller-handbook/fearless-creativity-11526/


Myös nämä sivustot, jotka siinä mainittiin, saattaisivat olla seuraamisen arvoisia: http://www.scoutiegirl.com/ Pitäisikö joskus vähän miettiä miksi tekee? Ehkä jos olisi yrittäjä? Tekisi käsitöitä ihan oikeasti?


Ja etenkin tämä: http://makesomething365.blogspot.com/ Jaksaisiko sitä panostaa joka päivä? Minä en oikein pidä aikatauluista ja liiasta suunitelmallisuudesta tai tarkemmin sanottuna siitä, että joku muu jotenkin määräisi milloin minä teen mitäkin. Teen kyllä jonkinlaista yleispiirteistä aikataulutusta, yleensä kurssien muodossa. En piirrä luonnoksia tai kaavioita ja muistiinpanojenkin aikaan saaminen on vaikeaa. Olen toisaalta innokas listojen laatija, muuten en muistaisi yhtään mitään!

Lopuksi kuva (oli myös tuolla Etsyn artikkelissa), joka kolahti kotiin. Pahus kun pitää innostua aina niin kamalasti vähän kaikesta! Nyt olisi niin huovutus- ja värjäysjuttuja päästävä tekemään. Mieluiten heti. Mutta vasta huomenna...


Kuva: markandrewwebber

6 kommenttia:

Mama Elf kirjoitti...

Hehe, tuo viimeinen sitaatti sopii kyllä kuin nenä päähän. Pitäis laittaa se seinälle vissiin. Tykkään kovasti myös joululahjastasi. Onko se kirjottu tilkkutäkin palaselle? Itse teen käsitöitä, koska se on kivaa, kivempaa kuin moni muu asia elämässä ja siitä tulee kiva "luomishumala".Joskus tekemisellä on myös tarkoitus, kuten lahjan antaminen tai teen jotain käyttöön tulevaa. Itseäni ei kamalasti rassaa, jos joku on jo saanut saman idean, en tarvitse keksijän "kunniaa".

Kokox kirjoitti...

Kiva kirjoitus. Monta osuvaa ajatusta koottuna potpuriksi.
"Why fail a little? Make a splash, if you fail, you’ll have to get out the mop either way, right?"

Jokke kirjoitti...

Mama Elf: Kyllä, se on vanha tilkkutäkin pala.

Ei minuakaan normaalisti haittaa, että tekee jo ennen keksittyä mutta kauhea, jos pitäisi vaikka tehdä jokin päättätyö tai sellaista tärkeämpää. Olisi kauhean noloa, kun innoisaan esittelisi jotain "keksintöään" ja joku sanoisi, että osti sellaisen jo vuosia sitten Lontoosta. Augh!

nätti rätti kirjoitti...

heeei, noihin linkkeihin on kyllä palattava, mutta nyt on ensin mentävä lappamaan lunta... kiitti vinkeistä. Palaan.

sinisukka kirjoitti...

Juu-u, mietintää aiheuttava "pakina" :) Osuit ihan naulan kantaan, vaikeaa on tietää mitä ei olis jo keksitty... aina on kopioinnin vaara, mutta se on kestettävä, kai??

Jokke kirjoitti...

:) parempi kun rupea kuvittelemaan liikoja, antaa mennä vaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...