tiistai 4. tammikuuta 2011

Vapaasti virkattua: Turkoosin ylistys

Vuoden 2010 väri oli turkoosi. Aika tavalla vuoden loppuun jäi minun turkoosi virkkaus. Malli: ei ole. Langat: sitä sun tätä, mm. ilun handun totista turkoosia. Inspis: Sanna Vatasen jämälankakirjan hame. Mitä tehdä pyörylöistä kun ei halua tehdä hametta? Se on jokin hartianlämmitin. Kaulus on kaksinkertainen ja siinä on villapaitaläpysköitä, pujotettu virkkauslankaan. Oisko muuten tosi mahtava, jos pyörylät jatkuisivat viittana maahan asti? Siinä hameessa pyörylät ovat niin samankoisiakin, mutta tässä ei. Muuten yksinkertaista raitaa vaan eikä oikeastaan yhtään hörsöä.
Joulunpyhät menivät siis taas pyörylöitä pyörittäessä, edellisenä vuonna tein ympyröitä siemenhelmistä. Ja arvatkaas mikä on jo kohta valmis? Villahousut!

13 kommenttia:

norsis kirjoitti...

Voi miten ihana! Kertakaikkiaan ihana!!!!! Sellainen hamekin olisi kyllä ihana, mutta kuka niitä ympyröitä jaksaa niin paljon virkata :P Mut tää on kyllä hieno!

Kokox kirjoitti...

Kaunis!

Heidi kirjoitti...

Uuuu, ihana! Tosi kivat värit ja todella raikas :) Kivan näköinen, kun ei ole kokonaan pyörylöitä täynnä. Ja hartialämmittimeen ei tarvi tehdä vuorta.

Mama Elf kirjoitti...

Ihanat värit! Tykkään myös raitojen ja pyörylöiden yhdistämisestä ja sehän on just kivan näköstä, että ne on eri kokosia. Haluan tuollaisen...nyt lankoja kaivamaan. (Siis unelmissa, koska tässä on taas projektivuorta kiivettäväks, mutta sinne se kuitenkin sijoittuu polulle jonnekin. Toi kuva kesälahkeista tuossa lopussa sopis hienosti kesällä alaosaks tälle hartialämmittimelle. Paitsi voi olla että ovat ihan eri säiden juttuja.

hillanen kirjoitti...

Hii miten ihana! Turkoosi ansaitsee kaiken ylistyksen mitä vain voi antaa :)

Hanna kirjoitti...

Mielettömän hienot värit ja upea muutenkin. Tollanenhan munkin täytyy joku kerta tehdä. Loistavaa!!! =o)

Nzqu kirjoitti...

Tosi hieno! Värit ovat kivat ja sopivat hyvin yhteen.

Virveli kirjoitti...

Minäkin olen löytänyt turkoosin, hankin jopa silmälasit, joissa on turkoosia. Turkoosi sopii melkein kaiken kanssa. Joo, ja turkoosi pyörylähame olisi kyllä huippu - vaikka hieno on kyllä tuokin...

Tintin kirjoitti...

Ihana!
Mulla varmasti jatkuu tämäkin vuosi turkoosina.

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Kasasin yhteen kaikki sinivihreät ja vihreänsiniset, petroolit yms. langat, eiköhän niistä joku mene siihen turkoosiin, mikä se sitten onkin. Talvivalolla saakin tosi "raikkaita" kuvia väkisinkin. Jep, ei ne langat tähän loppuneet ja minustahan jämälankaa ei ole olemassa.

sinisukka kirjoitti...

Täälläkin yksi kuolaa :D Mitkä värit!!

Jaana kirjoitti...

Aivan mahtava!

nätti rätti kirjoitti...

Kiva! Siis tosi KIVA!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...