lauantai 22. tammikuuta 2011

Ihan tylsä auto

Siis ihan tyhmää kun autot ovat niin tylsän värisiä nykyään. Minulla oli yhdessä vaiheessa keltainen auto, mutta se tuhoutui ja nyt on tuollainen aivan näkymätön ja suorastaan vaarallinen epäväri. Tuohan katoaa talven pimeyteen kuin tuhka tuuleen. Jotain on tehtävä. Olin jo aiemmin ommellut itse autoon penkinsuojukset, ettei niin sottaantuisi työn tuoksinassa. En tiedä onko jonkin tieliikennelain vastaista tehdä niskatuelle korvahattu?


Olin kuullut sellaisen niksin, että jos laittaa villasukat sivupeilien päälle, ne eivät jäädy talvella. Ei vaan ole niin isoja sukkia, että ne sopisivat jättipeileihin... siis virkkasin melkein kuin neulegraffitin :D Kokeillaas nyt sitten. En kyllä ala, jos tuo jäätyy tuohon kiinni (niin epäilen). Entäs etulasi? Ehkä mummoneliöitä? Autoilu ja talvi eivät vaan kuulu minusta yhteen, mikä riesa. Eipä tule montaa kertaa talvessa ajeltua. Ai niin, uusi puskuritarra täytyy tilata!


9 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hauska tuo penkinpäällinen :) Ja kivan värikäs sivupeilin suojus.

Henrietta kirjoitti...

Voiko hauskempaa niskasuojusta ollakkaan. Luulen että seuraavassa katsastuksessa voi katsastajaukkelilla olla hymyssä pitelemistä:)

Jaana kirjoitti...

Kivat jutut autossa, varsinkin tuo sivupeilin suoja. Meidän isännällä oli eräässä autonsa ovessa siilin kuva ja n perässä. Herätti iloa!

Tintin kirjoitti...

Kerro sitten, oliko toimiva ratkaisu. Saatat saada seuraajia :-)

Sartsa kirjoitti...

Nyt näyttää hyvältä! Eipä oo muualla näkyny.

Heidi kirjoitti...

Ihana sinä!
Mulla on käytössäni auto, jonka arvo on negatiivinen, ja sinua lainaten sekin on epävärinen! Yhdet etupuskuri teippaukset irroitin, kun joku oli yli kakskytvuottasitten luullut niiden olevan hottiksia...
Mutta nyt mä tiijän mitä mä vanhalle palvelijalle teen; mä tuunaan sen!! Kiitos hyvästä ideasta!

Jokke kirjoitti...

Kävin taas kerran kaivamassa kotteron hangesta. Minusta auto täytyy pitää puhtaana ja kunnossa, vaikka ei just nyt olekaan mihinkään lähdössä. Suojapäivänä kastunut virkkuu oli luonnollisestikin jäätynyt, mutta lähti vielä juuri ja juuri irti. Toin sen sisälle sulamaan ja kuivamaan. Ei siis ole hyvä, jos lämpötila vaihtelee välillä plussaan (ja sataa). Peili tosin oli putipuhdas!

Mama Elf kirjoitti...

Meillä on joskus vähän jäätä lasissa, mutta tosi harvoin peileissä, joten taidan jättää virkkaamatta nuo hauskat suojukset. Mutta penkkeihin voisi kyllä jotain jännää ommella. ihanat korvat etupenkillä, toivottavasti menevät katsastuksesta läpi!

Virveli kirjoitti...

Minusta autot ja autoilukulttuuri ovat vastenmielisiä, mutta tässä on asennetta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...